Thaumiel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Küçükken falan türk televizyonlarında izlediğim bir anime vardı. Böyle baya kısa bir çocuk basket takımına falan giriyordu. Çok iyi basket falan oynamasının yanında abidikte yetenekleri vardı. Hatta bir bölümde kendini görünmez falan yapıyordu. Kafamda çok az şey var o anime ile ilgili. Hatta ben mi uyduruyorum lan diye de sormadım değil. İşte bu basketbol ile ilgili animeyi indirip bir de bu kazık kadar halimle izlemek isterim. İsmini bilen birisi yardımcı olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 1- bu mudur? 2- 91-92 gibi TRTde mi yoksa 95-96 gibi Show TVde mi izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 95-96 da Show da izlediği çocuk 1.98 di :D Ayrıca özel yetenek olarakta, terkedilme gm di... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Sturm yanımda olsan öperdim abi. Gerçekten çok teşekkür ederim. O dur. Aradığım anime o dur. İsminide söylersen çok müteşekkir cinsinden bişiler olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ahah goal 3 futbolcusu gibi tipi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Dashu! Kappei! http://www.animesuki.com/series.php/1048.html Midori Fansubs çeviriyor ama seeder sorunu var galiba. Mininova'dan bak belki ordan seeder bulunur. Hatırladıklarım şunlar: 94-95 gibi Show TVde yayınlanıyordu, Slamdunk ve Conan'dan 1 saat önce yayınlanıyordu. Çiko adıyla yayınlandı ülkemizde. Elemanın tüm kapasiteyle oynayabilmesi için kadın iç çamaşırı görmesi gerekiyordu. (Kadın iç çamaşırı görene kadar çok çelimsiz olan adamımız iç çamaşır gördü mü BIOSENSOR ON olmuş gibi hipermod oluyordu sanki, durdurulamaz oluyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Teşekkürler Sturm. Bulmam gerçekten zor olacak ama işte bir şekilde başarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar