ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Absolut şakan cidden hoştu :) güldüm baya bilirim ki böyle bişi olsa ailem çok sevinir hatta akıl edip yaparlar belki :) oyunda latency sorunu çekmedim açıldıgından beri bağlantı cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Rikkie said: Dün yabancılar lag var diyip duruyordu tradede bile, vay anasını dedim avrupada lag var bizde 250 ms.... Telekom Allah belanı versin :) onların lag dediği zaten 250 ms :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bağlanma sorunu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Evet var.Connecting'de kalıyo oyle ekran. Abi YF la girmeyi deniyorum cat diye giriyo da onda da lag var.Avrupadaki arkadaslar da catır catır oynuyo gayet guzel.Sorun TT di mi yani yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bi 20-25 dk dır connecting de kalıyo yf kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 wow a giremeyen türkler çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yine dünkü problem mevcut şuan,connectingde kalıo.yf denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Iyi bi YF serveri bulan olup da paylasirsa, terazisine abanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bende de aynı problem var su an giremiorm.. of telekom offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Aynı sorun bende de var. İşin garip yanı kardeşim yan odada aynı modem aynı internetten çatır çatır oynuyor ama 3-4 saat önce girmişti o. Dedim çıkma sakın herhalde oyundakilerde bi sorun olmuyor çünkü lagi de yok. Bir de kötü olan 1 mayıs nedeniyle teknik destegin fln çok az olması bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 evet sorun var kasmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 BL düzeldi şimdi girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hala tuhaflık var gibi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar