Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Oyundan düştüm, siteyede giremiyorum. Bir proxy sitesi ile siteye bakayım dedim proxy sitesinede giremedim. Konuda açılmadı burada bendemi birşey oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ayvayı yemişsin hepimiz oynuoz çatır çatr :P şaka şaka giremiorz biz de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 valla bende tırstıydım direk apansız dc oluyodum, sifreyi degistircek oldum burda bi tek bende sorun olmadıgını gorunce rahatladım. valla sorun telekomdan kaynaklı deigl sanırım 2 3 kere resetledim baglantıyı hiçbirinde de servera baglanamadım paso unable to connect cekti, sitesi de acılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Avrupa komple çöktü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 :P Ne bileyim proxy sitelerinede giremeyince. "AHA YURT DIŞI ÇÖKTÜ" diye tırstım. Bekledim bende. Konu açılmadığını görünce sorun bendemi diye sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Tr'de sanırım bi tek sorun düştüm ben millet raide devam ediyordu ventede giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 patch mi gelio acaba /target dworgian /cast scare beast ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Freedomla giriyor arkadaş. Napacaz şimdi anasını satim hiç uğraşamam freedom fln ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ne login ne de web sitesine ulaşılamıyor şu an TRden galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Telekom yaptı yine yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Greeny said: Freedomla giriyor arkadaş. Napacaz şimdi anasını satim hiç uğraşamam freedom fln ya oh be iyiki freedom var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Telekomu arayan var mı? Ne diyor tipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mahkeme kararı ile login ve web adresleri kapatılmış. Şikayet varmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Abso şaka di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Absolut said: Mahkeme kararı ile login ve web adresleri kapatılmış. Şikayet varmış. :) olaya gel >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Telefona cevap verenler botmu yahu? - iyi günler nasıl yardımcı olabilirim? * 2 soru sormak istiyorum izninizle - tabi buyrun * ilk olarak, yurt dışı çıkışlarındaki problem nedir acaba? - nasıl yani? * Şöyleki, fransa üzerindeki sunuculara bağlanamıyorum. - Şuan sistemimizde güncelleme var. Bu yüzden kesin birşey diyemeyecem. 2 inci sorunuz neydi? * 2incide ilki ile alakalıydı. Ne zaman düzeleceğini soracaktım. - dediğim gibi sistemimizde güncelleme var. Bağlanmaya çalıştığınız sunucuda problem olmasın? * Hayır. Aynı sunucuya diğer ülkelerden şuan bağlılar. Sadece türkiyedekilerde bu problem var ve 1 saat önce oldu. - Sorun sizinle alakalı olmasın? * Bu sorunu bir çok kişinin yaşadığını, bazı forumlarda atılan mesajlarla öğrendim. Zaten bu yüzden telefon açtım. - Dediğim gibi net birşey söyleyemiyorum. Bir kaç saat sonra ararsanız, sistemimiz yenilenmiş olur. O zaman yardımcı olabiliriz. Eyü günler gene bekleriz :P ne diyim abi ya? Botmu bunlar? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ya sabır. Akşama kadar geri gelse bile yine laglar başlar allah bilir dns router her ne haltsa değişmiştir bişi olmuştur. 1 aydır 120 ms le oynuyordum yine 400-500 e sabitliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 iyi olmus oynamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bencede oynamayın freedom ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bi kaç hafta önce knightonline da ttnet den nasibini almış ama dns ile bu sorunun üstesinden gelmişlerdi.baktım ugrastım wow da yemedi :).düzelene kdr your-freedom başka çare yok gibi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ben YF yle de giremiyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Dün yabancılar lag var diyip duruyordu tradede bile, vay anasını dedim avrupada lag var bizde 250 ms.... Telekom Allah belanı versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 evet açıldı yavaş yavaş ellerim titremeye huzursuz olmaya başlamıştım hemen gireyimde bi kaç daily yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ow replace gelmiş ffs okula gideyim bari ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar