Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Oyundan düştüm, siteyede giremiyorum. Bir proxy sitesi ile siteye bakayım dedim proxy sitesinede giremedim. Konuda açılmadı burada bendemi birşey oldu acaba?
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ayvayı yemişsin hepimiz oynuoz çatır çatr :P şaka şaka giremiorz biz de :D
fatal_error Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 valla bende tırstıydım direk apansız dc oluyodum, sifreyi degistircek oldum burda bi tek bende sorun olmadıgını gorunce rahatladım. valla sorun telekomdan kaynaklı deigl sanırım 2 3 kere resetledim baglantıyı hiçbirinde de servera baglanamadım paso unable to connect cekti, sitesi de acılmıyo.
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 :P Ne bileyim proxy sitelerinede giremeyince. "AHA YURT DIŞI ÇÖKTÜ" diye tırstım. Bekledim bende. Konu açılmadığını görünce sorun bendemi diye sorayım dedim.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Tr'de sanırım bi tek sorun düştüm ben millet raide devam ediyordu ventede giremiyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 patch mi gelio acaba /target dworgian /cast scare beast ühühühü
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Freedomla giriyor arkadaş. Napacaz şimdi anasını satim hiç uğraşamam freedom fln ya
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ne login ne de web sitesine ulaşılamıyor şu an TRden galiba.
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Telekom yaptı yine yapacağını.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Greeny said: Freedomla giriyor arkadaş. Napacaz şimdi anasını satim hiç uğraşamam freedom fln ya oh be iyiki freedom var :D
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Telekomu arayan var mı? Ne diyor tipler?
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mahkeme kararı ile login ve web adresleri kapatılmış. Şikayet varmış. :)
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Absolut said: Mahkeme kararı ile login ve web adresleri kapatılmış. Şikayet varmış. :) olaya gel >:D<
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Telefona cevap verenler botmu yahu? - iyi günler nasıl yardımcı olabilirim? * 2 soru sormak istiyorum izninizle - tabi buyrun * ilk olarak, yurt dışı çıkışlarındaki problem nedir acaba? - nasıl yani? * Şöyleki, fransa üzerindeki sunuculara bağlanamıyorum. - Şuan sistemimizde güncelleme var. Bu yüzden kesin birşey diyemeyecem. 2 inci sorunuz neydi? * 2incide ilki ile alakalıydı. Ne zaman düzeleceğini soracaktım. - dediğim gibi sistemimizde güncelleme var. Bağlanmaya çalıştığınız sunucuda problem olmasın? * Hayır. Aynı sunucuya diğer ülkelerden şuan bağlılar. Sadece türkiyedekilerde bu problem var ve 1 saat önce oldu. - Sorun sizinle alakalı olmasın? * Bu sorunu bir çok kişinin yaşadığını, bazı forumlarda atılan mesajlarla öğrendim. Zaten bu yüzden telefon açtım. - Dediğim gibi net birşey söyleyemiyorum. Bir kaç saat sonra ararsanız, sistemimiz yenilenmiş olur. O zaman yardımcı olabiliriz. Eyü günler gene bekleriz :P ne diyim abi ya? Botmu bunlar? asdf
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ya sabır. Akşama kadar geri gelse bile yine laglar başlar allah bilir dns router her ne haltsa değişmiştir bişi olmuştur. 1 aydır 120 ms le oynuyordum yine 400-500 e sabitliyoruz.
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bi kaç hafta önce knightonline da ttnet den nasibini almış ama dns ile bu sorunun üstesinden gelmişlerdi.baktım ugrastım wow da yemedi :).düzelene kdr your-freedom başka çare yok gibi şimdilik
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Dün yabancılar lag var diyip duruyordu tradede bile, vay anasını dedim avrupada lag var bizde 250 ms.... Telekom Allah belanı versin :)
deviant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 evet açıldı yavaş yavaş ellerim titremeye huzursuz olmaya başlamıştım hemen gireyimde bi kaç daily yapayım :D
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ow replace gelmiş ffs okula gideyim bari ^^
Öne çıkan mesajlar