Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CRYmoarTEK

Kaede

Öne çıkan mesajlar

said:
Oyunun konusu hakkında sürekli sorular sormuştum. Cevapları süper epick bilmemne den öteye geçmemişti.

Gizlilik ilkelerini hiçe sayıp sana anlatsalardı oyunun senaryosunu di mi?

Ayrıca bence senaryo "bok" gibin falan değil gayet de güzel bir senaryo. Bir FPS için yeterli, kısa oynanışlı bir FPS için hayli hayli yeterli.

Adamlar 40 saat oyun oynatmak istememişler ki HL2 gibi 4 parçadan oluşacak uzuuun mu uzun herşeyin tekrarlandığı abidik bi senaryo yazsınlar.

Oynanış olarak da Crysis gerçekten harika, nanosuit',n efektif kullanımı bir devrim. Ben bir FPS oyunundan başka birşey beklemem zaten.

PS: HL2'ye abidik demem senaryonun ilerleyişinin yavaş oluşundan ve bıkkınlık getirmesinden. Episode olarak çıkmasına gıcık olmamın da payı var yoksa aşmış bir oyundu o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

sims de super oyun, Crysis te gayet iyidi... quake 3 oynarken ki aldigim zevk ise muthisti zamaninda... Mario ise gelmis gecmis en iyi serilerden biridir ki zaten? HL 2 dediginiz oyun da muhtesem birsey...

Hayir threadde saydiginiz her oyun muthis oyunlar... ne kadar sacmalamissiniz yahu ehueh.

Ayrica konsola gecmelerini de taktir ediyorum... COD 4 xboxta deli gibi oynaniyor valla, Crysis veya Farcry'i da istiyoruz yakin zamanda thanks.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadigim crysis grafikleri disinda acik acik bok gibi bi oyundu. seveni varsa kizmasinlar ama show tv de surekli oynayan b sinifi fantastik filmlerden farki yoktu. uzaylilar geliyo istila ediyo. ee ? oynanistada diger fps lere kiyasla degisik bisi yok ? bir tek grafik olarak asmis yarmis bi oyundu ama bu da bi yerde dejavantaj sonucta herkesin asmis yarmis bi bilgisayari yok. grafik seviyesini standart bi oyun seviyesine cekince bu oyunun bi cekiciligi kaliyomuki ? yatsinlar kalksinlar 1 milyon sattiklarina dua etsinler bence.
edit: simdi okudum jaan cok dogru demis bence. oyunda yani gorsel solen disinda cidden baglayan bisi yoktu. oyunda aklima gelebilen asmis grafikleri olan standart bi fps den ayri olarak bir tek armor sistemi var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...