MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 arabama FM transmitter almayi düşünüyorum mp3 dinlemek için. fakat istanbulda problem oluyormuş doğru düzgün boş frekans bulunamadığından. acaba ist avr yakasında arabasında FM transmitter kullanan ve çızırtısız iyi sonuç alabilen patiler var mı. varsa hangi marka almamı tavsiye ederler.
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 CthuLhu said: o nedir bir açıklasan ya =) MP3 playerını bu alete bağlıyorsun sonra aleti boş bir frekansa ayarlıyorsun sonra radyodan bu frekansı açarak mp3 playerını dinliyorsun. Basit ama kullanışlı bir sistem. Boş frekans illaki bulunur fakat performans konusunda yorum yapamıcam.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hiç kullanmadım fakat bir ara almayı düşünmüştüm, doğubank ta bir sürü ucuz model mevcut.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bir tanıdıktan aldım deneme amaçlı. yok mümkün değil avrupa yakasında hareketli haldeyken boş bir frekans bulabilmek.
Öne çıkan mesajlar