Khazab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Artık karar verdim milleti kastırmamak için konunun başına spheremi, runuo mu diye yazcam. Ben RunUO'dan pek anlamam ama uğraşan arkadaşlar ,burdan script ve istedikleri bilgiye ulaşabilirler. Büyük ihtimalle biliyosunuzdur ama bilmeyenler için :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Runuo bayar... Sphere rulz :D[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 iyi de easyuo'nun runuo ile bi ilgisi yok ki?[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Daha bugün girdim runUO scriptleri vardı.Bende paylaşayım dedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 runuo değil easyuo scripti onlar.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Cahilliğimi bağışlayın o zaman.RunUO scriptine benzettim :) EasyUO'da sphere gibi bir şey mi?Biraz bilgilendirirseniz...[signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 06 February 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 easyuo gelişmiş bi makro programı. gördüğün gibi kendi scripting dili var, pek çok şeyi yapabiliyo, çoğu skilli 0-120 arası easyuo'nun güvenli kollarına emanet edebiliyosun, scriptleri biraz kurcalarsan göreceksin, pvpden mininge kadar her şey için yardımcı scriptler de var. dili de pek kolay.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 scriptle skill kasacaksam injectiondan vazgeçmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 RunUO'da inj. açta görelim :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Script'e iyice bakmadan baktım ki ne if ne else if nede Else Tabi düz mantık RunUo rule :) Benim için sphere olmayan her script RunUo sayılır :D Ulen gittik de macro scriptini C++ 'ya benzettik.Tum microsoft ailesinden ve RunUO oynayanlırndan özür diliyorum.:P Bir daha yabancı bir siteye girince hem siteyi hemde macroları okuyacam. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar