Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anakart Yardımı..

orcun_okm

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar..

Sizden bi ricam olucak.. Intel Core 2 Extreme QX9650 işlemcisiyle uyum problemi yaşamicak vede DDR3 (2000 yada 1800 mhz) destegi olan bir anakart arıyorum.. Ya bakmayı bilmiyorum yada baktıgımı görmüyorum :) Bilen birileri varsa bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim..

Aslında aklımda Nvidia nForce 790i Ultra SLI var ama bunun uyum problemi olurmu olmazmı bunu bilemiyorum..

Son bişey daha ekliyim bunlarla beraber ekran kartı olarak GeForce 9800 GX2 kullanıcam anakart ın bunlada bi problem çıkarmaması gerek..

şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara..
Sosyal ağlarda paylaş

sli yapmayacakasan gerek yok 790i ultra, fiyati cok fahi$.

x48 lere bak derim.

bir de $u an 9800gx2 ye para vermek cok anlamsiz, 2 ay sonra gt200 tabanli 9900gts ve gtx cikiyor. karar sana kalmi$..

ha yok bende boktan cok para var diyosan al gec, bir de 790i lerde bir ram problemi var sanirim, onu bir ara$tir once, hatta nvidia kabul etti falan oyle bir sorunun oldugunu, ama neydi hatirlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

orasi oyle de, 1 aya 4800 ler cikiyor zaten. %30-40 daha performansli olacagi soyleniyor 3800 lere gore hem de 55nm ile daha az isinarak, bol bol o.c imkani da verecektir..

g92 yi cok seven nvidia 9xxx le de millete yutturmaya cali$ti cipseti, olmadi..hala 8800 aliyor millet..

cok ara bir aydayiz. Mayisi atlatan sava$i kazanir tahminimca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...