Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Geçenlerde bu uyarıya "en garip hayvanlar" mıdır nedir öyle bir haberde de rastladım. Aynen wikipedia'ya bakılmış ve ordan kopya çekilmiş gibi bir liste çıkartmışlar. Hemen altında da http://img100.imageshack.us/img100/2983/ozelhaberlogoxv8.gif ibaresi bulunuyor. Bugün de şu haberde rastladım aynı şeye: http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=11879&p=1&rid=4369 En çok arananlar listesi. Gene aynen bunu wikipedia'da bulabilirsiniz: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:FBI_Top_Ten_Most_Wanted_Fugitives Hayır öyle kendilerinin kastığı, hazırladığı, derlediği, fotoğraflarını çektiği, röportajlarını yaptığı, hiç bilinmeyen ve daha önce söylenmemiş birşey olsa eyvallah kabul ederim. Ama zaten bilinen şeyler bunlar, büyük ihtimalle kendileri de google'dan arayıp wikipedia'dan kopya çekip hazırlamışlar listeyi. Şimdi ben gidip, bu adamların google ve wikipedia gibi serbest ortamdan arakladığı yazıyı en basitinden ödev kağıdımda kullansam "yasal işlem" mi başlatacaklar bana? Ya da direk burdaki yazıları kullanmadım diyelim, ben de aynen onlar gibi wikipedia'ya bakıp yazdım böyle bir yazı. Gene karşıma çıkıp "hayır sen bizden çaldın, yasal işlem başlatıyoruz" gibi aptalca bir talep mi sunacaklar önüme? Her ne kadar Hürriyet gazetesinde severek takip ettiğim köşe yazarları olsa da, Hürriyet'in sitesi adi bir portal sitesinden öteye gitmiyor. Bazen o kadar aptal ve saçma haberler görüyorum ki, "e madem bu siteye böyle yazı yazanları almışlar, onlara para ödüyorlar böyle şeyler için, biz de girelim, bize de para versinler" diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu "yasal işlem mevzusu" da acaba o kişilerin üretti dahiyane bir fikir midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Yasal işlem yapacak adam bannerla uğraşmaz, direk yapar. Yasal işlemle uğraştırmayın bizi gibi birşey olmuş o, bu kadar büyük bir kuruluş için komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 said: ABD Başkanı Bush, Bin Ladin'in "ölü ya da diri" yakalanmasını istemişti. Yani canlı ya da cansız olması fark etmez. Laf olsun sayfa dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 haberi kendi internet sitende kaynak gostersen de bire bir yayinlayamazsin gibi bi$ey. Ama degi$tirerek yayinlanir. boyle aptal hükümleri delmek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Kimi zaman tüm gazetelerin önüne geçip yayınladıkları haberler oluyor. Böyle durumlarda gerekli bir ibare. Her haberin altına koyulması da formaliteden ibarettir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 birincisi her haberin altına koymuyorlar bunu. sadece wikipedia gibi yerden bakılıp yazılmış gibi duran 2 "haber"de rastladım buna. ayrıca "diğer gazetelerden önce buldukları haber" gibi bir durum da mevcut değil ki bunda. herkesin bildiği, bilinen bir bilgi. gazetedeki "hürriyet özel" haberleri gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar