ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Uzun said: 1-) Yuksek lvl bi yaratik varmis onu 600 kez kesmisler .. GM lerde bu kadar kesilmez demis .. 2-) oyunda bir kale var mis .. arkadaslarim o kaleyi 1 yil mi ne ellerinde tutmuslar .. sonra tum guildler birlesmis gene alamamis .. sonrada GM oyunu birakicaksiniz yoksa karakterleriniz banlanicak demis . OF AHAHAHAHAH abi ölüyorum, of. şaka mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya ben cidden tereddut ediorum simdi. hayatimda turk (osmanli vs) temali bir nick koymadim. canim istio bu sefer pvp serveri degilmi en dogal hakkim :) Gorurseniz ole bi nick uzak durmayin lutfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sylian said: http://www.sultansclan.com/cd-durumu-t198.html?p=2578#post2578 Yaptıkları(yapacakları) terbiyesizliğe bakın, bunu gördüğüm anda hizlial.com siparişimi iptal ettim bir daha da hizlial.com'dan bir şey sipariş vermeyi düşünmüyorum. Adamlar yüzünden tekrar gameseek.co.uk'e döndüm fakat şimdi bana pre-order access code yollayıp yollamayacakları bile belli değil... e bende ordan sipariş verdim? nasıl bi terbiyesizlik bu anlamadım. siparişimi nasıl kabul etti peki site ellerindeki kota dolduysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 turk sitelerden o yuzden pre order vermeyeceksiniz arkadaslar ogrenin yav :) onune gelen aoc gelicek diye pre order acmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mis gibi gidin 23 yada 24 unde d&r dan alin pasa pasa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 knaytonlayn diyenlerden uzak duracaksiniz ilk madde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Umarım Bizim guild ile sizin guild aynı serverda olmaz... Aynı servera 2 türk guild fazla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 knight online gibi başka ücretsiz oyunlar var onları deneseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tunch said: knight online gibi başka ücretsiz oyunlar var onları deneseniz :) Biraz konuyu okuyupta yazsaydin .. boyle birsey yazacagini sanmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 isim cok komik basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Uzun said: tunch said: knight online gibi başka ücretsiz oyunlar var onları deneseniz :) Biraz konuyu okuyupta yazsaydin .. boyle birsey yazacagini sanmiyorum . Sende kendi konunu biraz okusaydın, cevap vermen gereken soruların olduğunu görürdün.. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Zaten yazilan her konuyu tek tek okuyorum . Sen merak etme . konunun acildigi sayfayi bulamadim . Kast ettigin konu. Son 12 tane kalan aoc box sanirim . Oraya siparis veren herseye o boxlarin gideceginden eminim . Gordugun gibi daha 12 tane varmis . Onlardan birini guildteki arkadaslarimiza vericek sanirim olay bu. Siparis edilen boxlardan verilme gibi bi olasigili yok .Arkadasim orda sakayla karisik bir sey soylemis ve bunu da bu kadar buyutmeye gerek yok. Su anda tum guild uyelerimiz o kutularin gelmesini bekliyor ( hizli aldan alan arakdaslarla beraber ) bi aksilik cikarsa bizim guild uyelerimiz de oyuna gec basliyacak. ( ki sanmiyorum boyle birsey olacagini ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 gelirlerle kaç kişiye bedava sağlayabildiniz merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 öyle birşey olursa zaten, hizlial.com adına pek hoş olmaz. sorumlusu da hizlial.com'daki "uğur" olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende guildinizden olayim banada oyunu alin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sultans clan sebili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 cado said: bende guildinizden olayim banada oyunu alin :D tamam. gel ama yas kac ? 17 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 askerlikle ilişiği yoktur yazısı istiyormusunuz? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yaş 17 olup parasız olamaz mı yazık değil mi çocuğa :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pvp serverda oyuna başlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Vayak guılde ısmı olduda bu olmadı ! Ha ısme yaklasımmı .. Biri ciddi biri dassak gecme olayı .eee yabancılar anlıyomu ? Yok .Herkes eglenıyormu ? Evet . Kımse dert ediyormu ? gene yok ahah hayretsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar