Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kolay ve hızlı şekilde Para nası kazanırım?


paparnoz

Öne çıkan mesajlar

101 tame +101 lore yaptıktan sonra ww+mare alarak dungeona gıdıyorsun..orada blood kesıyorsun..(Luckın 1000 ın ustunde olmalı)...saatlerde..toplam 4 saat sonra 500k cıvarında para yaparsın..
ya da dooma gıudıp artıfackt cıkarmaya kasarsın.
ama en kolay para kasma yolu tamerla oluyor..o da kolay deıl malasef
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben newbie iken en hızlı ettin ve earth elementallerden para kazanıyordum shame ve despise'da. master oldum yine eart elementallerden en hızlı para kazandım. şu anda skillcap'im 700, en hızlı earth elementallerden para kazanıyorum :) bilemiyorum belki benim beceriksizliğimdir fellik fellik de aramadım nasıl daha iyi para kazanılır diye.
galiba acayip para kazanmanın yolu dükkan dükkan gezip ucuz eşyaları alıp banka önünde satmak. o da benim yapacağım iş değil zevk almıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

earthler ettinlere oranla biraz daha uzun sürüyo bu yüzden ben de ettinlerle oynuyorum para için. kulağa çok newbie işi geliyo ama despise'ta onlarca ettin var ve deli gibi spawn oluyorlar.. GMparry 106sw GMtct GManat GMheal 80 chiv ile saniyeler içinde onlarcasını öldürebiliyorsunuz.. iyi para kazanıyorum... yani 4-5 saat aralıksız çalıştığımda bikaç yüz K oluyo. holy light ile bu olay çok daha hızlanıyo tabi... ara sıra da ogre lordlara gidiyorum. onları da yukardaki karakterle tek başına öldürmek çok kolay fakat boş spawn bulmak zor.. millet saatlerce kalkmadan başında bekliyo. vorpal bunny işinde de iyi para vardı fakat çok çok ucuza thorn temin ettiğim bir vendor kapandı ve bende bıraktım.. yine de gauntlet vsvs ye gidip te kazandığımdan fazlasını insurance'a vermektense bu yolları tercih ediyorum. pinglerle de aram pek iyi değil.[hline]thanx eru! you're great!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi sana zahmete girmeden para yapmanın yolunu açıkliim. Trammelde Minoc ve Bucanners denin tannerlarını marklıyosun.Burda saatte 1 999 tane hide spawn oluyo bunları alıyosun sürükleyerek banka atıyosun(buralarda tannerla bank dipdibe.) tanesi 3 gp den olan hide ları 10 gp den brit bankta satıyosun :) Hem iyi para var hem saatleri not edip skill-stat kasabilir actiona gidebilirsin iyi eylenceler :)[hline]Xestar Soulforge
Efsane Topic
. (11:36 PM) :
aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!
İcq:114010711

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

craftsman aslında deli para yaparda biraz ticaret zekası gerekiyo ve baya zaman harcıcaksın,

yani birnevi seçim yapmak zorunda kalıyosun
bazı adamlar var 3 acc un hepsinde 5 er gm smith var
bbodlardan parayı kırıyolar

mesela insan oyuna ilk başladığında çok para isteyip bütün zamanını para kazanmak için harcıyaibliyo,bazıları sonrada bu işi hobi olarak yapıyo bir oyun stili oluyo onlar için ,adam avlanmaktan zevk almıyo, borsadaymış gibi rare item borsasına giriyo :)

benim mesela evim ve 2-3mil param var daha da fazlasini istemiyorum,macera istiyorum, zaten belli bi süre sonra karakter filan oturuyo ondan sonra rewardlar,holiday giftler filan parayı bi şekilde kazanıyosun[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
foruma ne zamandır girmemiştim bi bakyım dedim bu forua rastladım.
ben bi yazı yazmıştımda bayaa eskidi uo değişmiş oldukça.
ama hala en iyi para yapma yolu 10 tane miner arkadaşınız olmasıdır :)

bunların icqlarını alacaksınız ve bütün iron ingotlarını satın alacaksınız sonrada 10k yı 200kgp den satacaksınız(hala böylemi fiyatlar?) hiç zman kaybı yok. icq daha msg gelir gider alırsınız, tradespot(duruyormu hala?) a msg bırakırsınız cevap gelince satarsınız.

hiç zaman kaybı yok, artan zamanlardada diğer para kazanma yollarını denersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...