paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 İce dungeona her seferimde 10 k dan fazla para kazansamda bana yetmio millet koymuş vendorlarına psleri doğal olarak canım çekio.ama fiyatlar can yakıo:)mesela 4 günde 1myi hızlı bir şekilde nası kazanırım.Veya siz nasıl para kazanıyorsunuz?Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 brit bank'a gidiyorsun, yere atılan her malı alıp satıyorsun[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 101 tame +101 lore yaptıktan sonra ww+mare alarak dungeona gıdıyorsun..orada blood kesıyorsun..(Luckın 1000 ın ustunde olmalı)...saatlerde..toplam 4 saat sonra 500k cıvarında para yaparsın.. ya da dooma gıudıp artıfackt cıkarmaya kasarsın. ama en kolay para kasma yolu tamerla oluyor..o da kolay deıl malasef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Abi bende 115 tame 120 animal lore var birde 500 e yakın luck var.0 luckla gittiğimde blood elementlerden 400gp fln çıkıo 1000 luck olunca neler çıkıo daha fazla para flnmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 spell channeling fc1 silahin varmis ya onu sat omur boyu para ihtiyacin olmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Pierre, 08 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: spell channeling fc1 silahin varmis ya onu sat omur boyu para ihtiyacin olmaz[hline] iyiymiş valla :( inşallah bu dagger değildir kafayı yerim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Beyler yazabilceğiniz başka alternatifler varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben bı ara saatte 300k fln kazanıodm ucuz vendorlardan esya alıp brıt bankta satıodm ama bu aralar gunde 50-100k kazanıom en fazla bu yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: spell channeling fc1 silahin varmis ya onu sat omur boyu para ihtiyacin olmaz Sadece artifactlerde mümkün bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ben newbie iken en hızlı ettin ve earth elementallerden para kazanıyordum shame ve despise'da. master oldum yine eart elementallerden en hızlı para kazandım. şu anda skillcap'im 700, en hızlı earth elementallerden para kazanıyorum :) bilemiyorum belki benim beceriksizliğimdir fellik fellik de aramadım nasıl daha iyi para kazanılır diye. galiba acayip para kazanmanın yolu dükkan dükkan gezip ucuz eşyaları alıp banka önünde satmak. o da benim yapacağım iş değil zevk almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 earthler ettinlere oranla biraz daha uzun sürüyo bu yüzden ben de ettinlerle oynuyorum para için. kulağa çok newbie işi geliyo ama despise'ta onlarca ettin var ve deli gibi spawn oluyorlar.. GMparry 106sw GMtct GManat GMheal 80 chiv ile saniyeler içinde onlarcasını öldürebiliyorsunuz.. iyi para kazanıyorum... yani 4-5 saat aralıksız çalıştığımda bikaç yüz K oluyo. holy light ile bu olay çok daha hızlanıyo tabi... ara sıra da ogre lordlara gidiyorum. onları da yukardaki karakterle tek başına öldürmek çok kolay fakat boş spawn bulmak zor.. millet saatlerce kalkmadan başında bekliyo. vorpal bunny işinde de iyi para vardı fakat çok çok ucuza thorn temin ettiğim bir vendor kapandı ve bende bıraktım.. yine de gauntlet vsvs ye gidip te kazandığımdan fazlasını insurance'a vermektense bu yolları tercih ediyorum. pinglerle de aram pek iyi değil.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 craftman charlar iyi para yapamıyormu yaw?[hline]Bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: gorgonyt, 11 December 2003 20:27 tarihinde demiş ki: craftman charlar iyi para yapamıyormu yaw?[hline]Bekliyoruz... malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bak simdi sana zahmete girmeden para yapmanın yolunu açıkliim. Trammelde Minoc ve Bucanners denin tannerlarını marklıyosun.Burda saatte 1 999 tane hide spawn oluyo bunları alıyosun sürükleyerek banka atıyosun(buralarda tannerla bank dipdibe.) tanesi 3 gp den olan hide ları 10 gp den brit bankta satıyosun :) Hem iyi para var hem saatleri not edip skill-stat kasabilir actiona gidebilirsin iyi eylenceler :)[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yalnız artık hide ların tanesi 16gp yanlış hatırlamıyorsam.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: x3m, 11 December 2003 09:13 tarihinde demiş ki: said: spell channeling fc1 silahin varmis ya onu sat omur boyu para ihtiyacin olmaz Sadece artifactlerde mümkün bu. bende biliyorum Ama adam oyle diyo ben napiyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 craftsman aslında deli para yaparda biraz ticaret zekası gerekiyo ve baya zaman harcıcaksın, yani birnevi seçim yapmak zorunda kalıyosun bazı adamlar var 3 acc un hepsinde 5 er gm smith var bbodlardan parayı kırıyolar mesela insan oyuna ilk başladığında çok para isteyip bütün zamanını para kazanmak için harcıyaibliyo,bazıları sonrada bu işi hobi olarak yapıyo bir oyun stili oluyo onlar için ,adam avlanmaktan zevk almıyo, borsadaymış gibi rare item borsasına giriyo :) benim mesela evim ve 2-3mil param var daha da fazlasini istemiyorum,macera istiyorum, zaten belli bi süre sonra karakter filan oturuyo ondan sonra rewardlar,holiday giftler filan parayı bi şekilde kazanıyosun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 foruma ne zamandır girmemiştim bi bakyım dedim bu forua rastladım. ben bi yazı yazmıştımda bayaa eskidi uo değişmiş oldukça. ama hala en iyi para yapma yolu 10 tane miner arkadaşınız olmasıdır :) bunların icqlarını alacaksınız ve bütün iron ingotlarını satın alacaksınız sonrada 10k yı 200kgp den satacaksınız(hala böylemi fiyatlar?) hiç zman kaybı yok. icq daha msg gelir gider alırsınız, tradespot(duruyormu hala?) a msg bırakırsınız cevap gelince satarsınız. hiç zaman kaybı yok, artan zamanlardada diğer para kazanma yollarını denersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 1-2k olunca msg atmalarını söylersiniz tanesi 10 dan alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko83 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 acemi olarak ingotlar kaçtan satmalı kazık yememek için öğrenebilir miyim? gm miner char var 100k iron var diyeli kaçtan satmalı?[signature][hline]What do you crate worlds?? Are you the God?:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar