cengizhan11 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 map a bakarken mc nin h74-bo u kaybettini gordum.sevindim mc bizi arkmazidan bicaklamisti bob uda artik bedeli odesin tortugada nekadar guclu corplar olursa olsun goonswarm olmadan bob u yenmek imkagamsizdir... kac adam cikartirlarsa cikartsindlar mc period basis ten cekilirse buyuk ihtimal vanel e gitmek zorunda kalcak buda razor icin iyi olmicak :D bu arada eve online bolumu cok pasiflesmis B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 goonda yenemez ki bobu.En azından delve'de. Gerçi bayadır BoB sataşmıyor Bize - IAC - neler oluyor acep yukarılarda =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mc den bi yol olmaz bu saatten sonra Razor da baya iyi bi alliance hem kendi hemde allylari. Buyuk olasılıkla mc gelir kaybeder gider savas ne kadar uzun surer bilmem ama razor mm pure mh kaybetmezler gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mc staine gitmiş (gitmiş diyorum Mc freighterlarının stain region'da görüldüğü anında forumlara yansıdı.Anlaşıldığı kadarıyla assestlerini taşıyorlar .Bu arda 1 corp Mc dan ayrılıyormuş. MC 'un hatası bobdan ayrılınca pasif pasif beklemek oldu ,Ragoona yardım etseydi aktif olarak şimdi bob diye bir şey kalmamış olabilirdi 0.0 da .kendi düşen ağlamaz derler Bu arada Bob yada ragooon hiçbirini körü körüne desdeklemeye gerek yok arkadaşlar hepsi çıkarı için sizi bir saniyede satar .takım tutar gibi alliance desdeklemeyi bırakın .bir bakmışsınız 5 dakika önce dost bildiğiniz allianceler size saldırıyorbuna hepsi dahil B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 mc stain de dayanamaz bence stain empire ve coven var onlarla dost olabilir ama boyle yaparsa ra yi ve solar wing i ustune ceker taraf tutmak bi yerdede lazim yaw hadi emperyalizim her yerde ayni cikar icin satacaklar seni ::o zaten drone regiondan querius ta kadar sadece ruslarin goonlarin olmus iac i saymazsak bu aralar saymak yanlis olabilr:) iac daki sorun su full carabear ally olunca bi ise yaramadilar ve ruslar standing resetledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 kala kala bob mu kaldı taraf tutmak için,teamspeakde türklere yaptıkları hakaretleri bilmiyorsun tabii.resmi forumlara yazıldığında beş dakikada kaldırıldı ırk/milliyet ayrımcılığı diye . hatırladığım kadarıyla FC bir söylev veriyor ve varmı lan burda bu kepazeliğe izin verecek adi,bu hıyarların çapulcu türkler gibi her yeri yağmalamasına izin mi vereceğiz mealinde bir şeydi . cengizhan11 said: taraf tutmak bi yerdede lazim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 jagd said: kala kala bob mu kaldı taraf tutmak için,teamspeakde türklere yaptıkları hakaretleri bilmiyorsun tabii.resmi forumlara yazıldığında beş dakikada kaldırıldı ırk/milliyet ayrımcılığı diye . hatırladığım kadarıyla FC bir söylev veriyor ve varmı lan burda bu kepazeliğe izin verecek adi,bu hıyarların çapulcu türkler gibi her yeri yağmalamasına izin mi vereceğiz mealinde bir şeydi . cengizhan11 said: taraf tutmak bi yerdede lazim yaw ben goonswarm uyesiyim bob uda sevmem ama mc ye yaptiklarina cok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bob icinde olmadan bob u desteklemek onu savunmak cidden cok buyuk bi sacmalık adamların en iyi biziz ovguleri cidden oyundan sogutur.. Bunun yanında goon playerlarinin hic bitmeyen konusmaları ise onlardan ally olmayacagı sadece pet gibi kullanılacagının kanıtıdır.Kabul etmek gereken tek nokta player sayısının fazlalıgı iyi oyuncularıda var ama arkasında ki ra destegi gittigi anda cok direnebileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 goon ra ve tcf nin olusumu birlik zaten hic biri pet deyil hem niye birbirlerinden ayrilsinlar bob kisa surede belki yine oyunun 25-50% sini elegecircek bob un ilerlemesini istiyorum dusman olsada haklarini vermek gerek :)goon un kuzey e yardim amaciyla tri ye saldirmasi hic hos deyil mesela bob hic boyle hatalar yapmiyo ben trinsurgency in kazanmasini isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.axondesign.com.au/ov/april_propaganda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.axondesign.com.au/ov/propaganda2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahahaha newsletterlar cok guzel olmuş tatrik ediyorum razor'u bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 MC kapılarını kapatıyor, seleene alliance'ı kapatacağını anons etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 çok karizmatik o hayun ya hastasıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 jagd said: MC kapılarını kapatıyor, seleene alliance'ı kapatacağını anons etti hmm guzelbi gelisme en zahif halka ustune duseni yapcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bu arada, size ulaştımı duyumlar bilmiyorumda -A- Bob'la hasır altı bir anlaşma yapmış sanırım. Bu durumda BoB kuzeye dikkatini çevirebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar