Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 PVE ye alışkınım ancak guild dağıldı vs bir süre PvP yapmayı istiyorum. Sorularım olucak; 1) feral arena da iş görür mü 2) görür ise team mate i ne olmalıdır 3) pvp için kullanışlı macrolar add onlar var mıdır 4) tavsiyeleriniz var mı minimum gear stat olarak thanx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 1. İş görmez. 2. DPS :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 g0g0 rest0 bandwag0n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o klasik zaten ama sevmiorum ki :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o zaman yapabildiğin kadar gideceksin :) ben de boş vakit buldukça rogue'u kasıp arenaya hazır etmeye çalışıyorum ve Mutilate gidicem. ShS kadar oynaması kolay ve yüksek rating'e ulaşması daha zor olsa da zevk meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yaniiiiiiii, s3 feral gear bir rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Dworgian said: yaniiiiiiii, s3 feral gear bir rüya Omuzluk hariç rüya değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 1) feral arena da iş görür mü patch 2.4.2 den sonra karşıda hunter yoksa görür 2) görür ise team mate i ne olmalıdır feral druid/rogue, feral druid/mage comboları ile 2200+ rating yapan takımlar var 3) pvp için kullanışlı macrolar add onlar var mıdır arenajunkies.com da gerekli bilgiler bulabilirsin. 4) tavsiyeleriniz var mı minimum gear stat olarak en azından full s1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 pvpde yılların tecrübesi değilim de , gördüğüm kadarıyla en az tercih edilen feral. s1'leri ve vindicatorları farmlarsın bg'lerden, sonra arena denemeye başla. bulunduğun grupta nasıl bilmiyorum da , bizimkinde (misery) tecrübe ve puan edinmeye başlarız diye mavi-yeşil itemlarla başlamıştık, ben 1200 ratingde bile s3'lü adamlar çıkınca soğumuştum oyundan. bunun gibi durumlarda en azından 1-2 vuruşta ölmezsin, öldüğün zaman moralin daha az bozulur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 saolun arkadaşlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bugun lock la yaptık baslangıcta baya iyi gittik lock ful s1 bende 0 pvp gear full pve dps epicleri vardı 10-10 yaptık gayet de iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 feral druidim ve rogue arkadaşımla maksat puan gelsin hesabı arena yapalım dedik 1800rating yapıyoduk çok rahat 1850falanda olmuştu çok tuhaf bişey değil ama karşına gelen ekipe bağlı bişey akıllı hunter gelince yanına yaklaştırmıyodu beni fear manyağı yapıyodu asdasfasd:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 10-10'nun nesi iyi la. Ben 4 veng feral druid ile yapıyorum.Maçlar zevkli oluyor en azından :D Thunder Cat and Rogue rlz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi bende 0 resi var full pveyim lock da eski grand marshall ordan yırtıyoruz adamda da sadece s1 var full SL/SL diildi basında affliydi deep ordan 4 tane kaybettik interrupt olmadıgı için 2 tane pala lı takıma yenildik 6 tane ordan gitti zaten eh 0 resiyle de yenilelim o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bizim serverda vardı feral dru + warrior combo 2k+ ratingli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Düngece s3 feral druid+pri bizi fena tokatladi (resto dru+rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Heaahhh onlar ne ki? Bizim de 3 ark var feral druid+prot warrior+prot paladin 2500 olmuşlar dün gece. Go go feral druidz!1. Evet... Özür dilerim kendimi tutamadım ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hunterin fear beast instant oluyor 30yrd saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 hmmmm bende 286 resi varken (half s1) yanıma bi rogue alsam olur o zaman öyle 2.3k larda gözüm yok zaten :D ha patch sorası hunter gelince gg ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar