mami Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramını tebrik ediyorum.2 konuda bilginize ihtiyacım var.1.si her şehire bir taş(grave stone gibi) koymak istiyorum bu taşa üye olanlar ölünce home...... çekince bu şehire gelsinler.2.sorum şu:Nebula scriptleri kullanıyorum(bir çoğu) faction scripti de onun.Olay şu bir player diyelim ki guild kurdu ve guild master o player olsun.Bu guild bir süre sonra order ya da chaos olsun.Sorun burada başlıyor.Guildmaster bu kalkanı eline alınca ölüyor(belli süre sonra yani 2-3 gün sonra bu sorun başlıyor) ama diğer guild üyelerinde bir problem yok.Bunun sebebi ne olabilir?Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 town stone vardı id i_townstone , i_town_stone , i_stone_town bu üçünden biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 order-chaos shield ile ilgili scripti bulman lazım (windows arama özelliğini kullanabilirsin). oradan da on equip midir nedir o eventi bulman gerekli. sphere'den anlamam da buralarda bir yerlerde ya mc ya da order-chaosluk tagini kontrol ediyordur. ya orda sorun vardır ya da guildmaster'ın bir şekilde tagi siliniyordur.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 order-chaosu herifin üzerinde guild memory si taşıyo onun bir tagıydı uzun zamandır uraşmadım hatırlamıyorum şimdi tam olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 guildin memory itemının alignmentı ordersa order clientı alır, yoksa öldürür olay bu. bi sorun olmalı scriptlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 guild stone koy .type 101 yaz işte sana townstone :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Arkadaşlar,şehir dışında olduğum için açtığım topice yazdıklarınızı okuyamamıştım.Town stown olmuyor,ona üye olan factiona giriyor.type 101 yazınca da aynısı oluyor.Order ve Chaos konusunda yapabilecek birşeyim olduğunu sanmıyorum.Çünkü scriptlerde nerede sorun olduğunu anlamam kolay değil benim.Merak ettiğim bu sorunumla karşılaşan hiç arkadaş yok mu?Çünkü bunlar Nebula scriptleri... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar