Krusty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 lost duydunmu kaçıcan. ben ilk başladığımda öyle yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ŞÜĞHESİZ Kİ POLAT ABİMİZ BİZİ YARI YOLDA, KANIMIZI YERDE BIRAKMAYACAKTIR. İNTİKAMIMIZI ALACAK, BEN'İN KAFASINA ÇUVALI GEÇİRECEKTİR. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arcane said: mod double post yapmış, onu belirtmek için mesaj attım, bye. burası garbage. burda düşeni yemek sevaptır. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 GARBICIN PUSLU VE KARANLIK VADISINE HOSGELDIN ARKEYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Önce ingilizce sormuş demek ki ingilizler terörist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 TheRaskol said: KingOfLoss said: ne güzel demiş ama. sevimli demiş. Hela valla çok tatlı söylemiş. tam ağzı öpülesi cinsten xD Hela bence de. Gay çıktı bu da -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 türkiçe biliyogmusunuz ne euahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o değil de: ben bölümü izledikten bir gün sonra meşhur sahneyi ATV haberde gördüm şöyle sunuyorlardı: Lost dizisi karakterlerinden Benjamin Linus'un adadan önceki hayatının anlatıldığı bölümde... yuh dedim. Allah insanı cahil bırakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Abi önce ingilizce sormuş o zaman ingilizlerede terörist yakıştırması mı yapmış yani? Ben hem ingilizce biliyorum hem türkçe o zaman ben tam teröristim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 hassssssss ben de Turkce bılıyorum yoksaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hepimiz Teroristiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar