Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Engineering * The Engineering supply item Delicate Copper Wire will now properly fit into engineering bags. Ben bunu daha çok beğendim. Şaka gibi. Her pachte alchemy ve jewelcraft için bir sürü recipt gelirken bize yine birşey gelmedi. Shattered Sun Offensive'e exalted olduğuma bile sevinemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 harbiden engineering kasmaya karar verdiğim güne hala lanet ediyorum. o kadar parayı ona dökeceğime jc/enchant kasardım en azından trinket craft ederim, ringlere +4 all stats basardım falan filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Oyunda sadece 2v2 bracketı olmaıdğı için 3v3 ve 5v5 yardıracak bufftır kendileri. Ama hunterın buna ihtiyacı var mıydı? Yoktu. CC eksiği mi vardı hunterların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ability: Blade Flurry: This ability can no longer hit critters as its secondary targets and will now use a proper range calculation for all secondary targets. dengeler yeniden yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Xo said: harbiden engineering kasmaya karar verdiğim güne hala lanet ediyorum. o kadar parayı ona dökeceğime jc/enchant kasardım en azından trinket craft ederim, ringlere +4 all stats basardım falan filan :( Hunter için okadar da yararsız değil. En azından düzgün arrow ve bullet yapabiliyorum. Rep kasmamamı yada anormal miktarda gold harcamamamı sağlıyor. Ama gerisi boş. Ne adam gibi bir trinket ver ne de gun var. Verdiği epic gun da epic rangedlar arasında sondan 2. yada 3. Tek iyi yanı asıl işe yarar reciptlerin bugüne kadar rep istemeden biraz farm yaparak toplanabiliyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 rog un doğası bu ama imba olmalı bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Yahu bu kadar da abartılmaz Scarebeast insta 30 yard wtfmeit lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 nerf healers! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hunter druid girersin ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 lb nerf plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 patide ne zaman acilacak bu scare beast konusu diye merak ediyordum super drama cikar umarim bu konudan sahsi fikrim: off super oldu umarim daha cok nerf yer restolar (boomkine boynumuz kildan ince dans etse yeter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Rogulerede buff istiyoruz. Arenada %6 hp li rogue full s3 arkadaşı alıyorduda, %90 larda hp si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 edittir o rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 5-6 arkadaşız işte. Bende druid, hunter var. Arkadaşta hunter warrior, druid warlock diğerlerini yazmaya gerek yok. Hepimiz rogue açtık kasıyoruz. Rogue kadar rahat arena yapabileceğimiz bir sınıf düşünemiyoruz. Bizde herkez gibi rogue açıyoruz :) Şuranın haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ben rogueların %1 hpdeyken %0 a inmelerinin 10 yıl almasını anlamıorum deliricem arkadaşım nubmuyum bilmediğim bişi var nie tüm roguelarla karşılaştıgımda %1 den kaybediorum ben outdoor pvp de? (arena yapmıorum da ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 cheating death? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Cheat death die bi talent var sub agacinda.seni oldurecek bi atagi full absorbluyosun + 3 sn boyunca da %90 az dmg yiosun gibi bisi.Imba mi ? imba (tu) soulcube benden once yazmıs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 1 You have a 33% chance to completely avoid any damaging attack that would otherwise kill you and reduce all damage taken by 90% for 3 seconds. This cannot occur more than once per minute. 2 You have a 66% chance to completely avoid any damaging attack that would otherwise kill you and reduce all damage taken by 90% for 3 seconds. This cannot occur more than once per minute. 3 You have a 100% chance to completely avoid any damaging attack that would otherwise kill you and reduce all damage taken by 90% for 3 seconds. This cannot occur more than once per minute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Bir sınıfın bu kadar lüksü olamaz. Anlamadığım ise, sanki kimse gocunmuyor?. Herif bgde bile 5kişinin arasına girip, 1 isini kesip kaçabiliyor. Neyse rogue lere buff pls. Bizde rogue olacaz! Edit: Asıl imba bulduğum şeyide söylemeden geçmeyim. Ne Stealth, ne vanish, ne sap, ne stun, ne poi leri (hatta çift poi dimi), Ne 3sn lik ölümsüzlüğü, ne Cloak ı, Ne sprint ile yürüme efektlerini silmesi, ne silencesi... Herşeyi geçiyorumda arkadaş g.te teleport olması nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 http://img.alibaba.com/photo/11065699/Johnson_Johnson_Baby_Shampoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 its fine, l2p ur class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 hııııı tamam oldu şimdi lock umu 70 liyim de bi twik rogue açim ben gnome ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Artık kazımıyor, üstüme gelmeyin :P. Hepimiz rogueyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 DoGMeaT said: Resto nası GG ? ayı formundamı heallıyorsunuz? rofl yok artık bilmiyormuydun! XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar