Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aydemir Akbaş Çoştu

Masticore

Öne çıkan mesajlar

DynamicK said:
aydemir akbaş sıkı fenerli, içmiş dönerken eve gazeteciler gazlamışlardır oda etmiştir. ayılırken de arkadaşım o benim falan.. :)

dynamick bunu aydemir akbaşın yüzüne söylersen sanada küfredeceğine %100 eminim :D .
Fanatik galatasaraylı kendisi. Ayrıca utanarak söylüyorum GS lisesi mezunudur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Adam ne dediğini bilmiyor , arkadan gaz vermişler belli. Bir de utanmadan arkadan gülüyorlar. O arkadan gülüp alay edenler kendilerine gülsünler kendilerinden utansınlar. Adam resmen bu lafları söylettirilmek için gaza getirilmiş gibi duruyor. Bi arkadaşın dediği gibi birde alkol filan aldıysa , arkadakilerin eğlence kaynağı olmuş. FOX da bunu rating için böyle kullanmış , insanmısınız siz diyorum onlara.

Not: Aydemiri sevmem , fakat eskiden ne yapmış olursa olsun böyle reyting canavarları için insanların bu halde bu yaşta kullanılmaları çok çirkin birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

costu yu coktu dıe algılıyarak gırdım topıge bıde dusunuyorum adamın gt ... tuyler ızmıt pısmanıyesıne donmustu ne alaka coktu dıe lol

neyse konuya donersek arkasında İbo var bunun hıc bı zıkkım olmaz cakar da o lafları yer oturur asagı .. yemezde karsılık da verırse sıkarlar bacagına olur bıter ..
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:
costu yu coktu dıe algılıyarak gırdım topıge bıde dusunuyorum adamın gt ... tuyler ızmıt pısmanıyesıne donmustu ne alaka coktu dıe lol

neyse konuya donersek arkasında İbo var bunun hıc bı zıkkım olmaz cakar da o lafları yer oturur asagı .. yemezde karsılık da verırse sıkarlar bacagına olur bıter ..

ahah o nasıl benzetmedir ya :D
4+rep
Sosyal ağlarda paylaş

Zheld said:
adam sarhoş
ama ben haberi sunanmı artık neyse onun sesine takıldım

adömür okboş fütürsuzco konoşmoyo devom edüyor

ZXUOIADGKASLŞDKASŞKFLŞSAFKSLŞDCSDALFŞKASDFLASDŞFÇŞASDGLSŞDGASEGASEGTASE

NET 30 SN GÜLDÜM BUNA.

OLAYIN SONUNDAKİ ALLAH BELANI VERSİN LAFI DA SÜPER YALNIZ DSKGGDX

bu yazıyı yazarken 5 sn daha güldüm.

spikeri kız görmemiş kongo zencilerine armağan ediyorum .

saygılar.

5 sn daha güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...