Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com'dan Pre-order yapanlar


Pakize

Öne çıkan mesajlar

Pre-order ile betanın ilgisi yok bildiğim kadarıyla. Sadece normale göre üç gün önceden başlama hakkı alıyorsunuz. Bunun için 5 dolar vermeniz gerekiyor ve 10 günlük oyun süresi almış oluyorsunuz.

Çıkış tarihinden bir iki hafta önce bu konuyla ilgili mail almanız lazım. Yada pre-order kutusunu yollarlar belki bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda sendit ten başka kim var Türkiyeyye gönderen.Gönderseler bile eşşek yüküyle kargo parası istiyorlar.Açıkçası mavi bilgisayarada pek güvenemiyorum.Bide senditte baktım aldığım fiyatla şimdiki arasında bayağı fark oluşmuş bunu parayı çekerken düşüyorlar mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

''We are supplying the early access keys, only the full game and we will not bill you for that until we have the stock.

Kind regards,''

Send-it ten gelen msg bu. tahmin ettigim gibi stoga girince parayı cekıolar ve early access key verıyolar. oyun gelene kadar early access key ıle oynamak mumkun olur heralde. eger oyle degilse hic bi mantıgı yok pre-order'ın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Early access için 5$ ödemeniz gerekecek, bunu client download maliyetleri vesaire için aldıklarını söylüyorlar gerçi ama yanında 10 gün oyun süresi veriyorlar. Muhtemelen bu 3 günlük programdan sonra başlayacağı için 13 gün rahat olabilirsiniz =p Tabi bu muhtemel olan, 10 günün ne zaman eklendiğinden emin değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...