Pakize Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 arkadaşlar ben senditten aldım fakat beta key fln gelmedi senditten alanlara beta key hakkı gelmiyor mu :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 diğer sitelerde geliyomu?? aman tanrım ben de senditten yapyım gelmedi ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 mail atayım bari. para direk cekiliyormu emin degilim. stockta bulundugu zaman yapılıo olabilir. eger dedikleri gibi aral 23 unde oyunu turkıyede raflara koyabılecekse beklemenın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kargoya verilmeden para cekilmio die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bende oyle tahmin ettim. aral'ın trye oyunu 20 veya 23 unde getırecegı dogrumu? tamamen yalanmı yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 aral kendini ispatlamis bir firma, eger getiricez dedilerse buyuk ihtimal gelir anca 1 gun gecikme olur o da gumrukten kaynaklanabilecek bir gecikme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Pre-order ile betanın ilgisi yok bildiğim kadarıyla. Sadece normale göre üç gün önceden başlama hakkı alıyorsunuz. Bunun için 5 dolar vermeniz gerekiyor ve 10 günlük oyun süresi almış oluyorsunuz. Çıkış tarihinden bir iki hafta önce bu konuyla ilgili mail almanız lazım. Yada pre-order kutusunu yollarlar belki bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Aral beni WoW zamanı aglatmıştı valla...hiç güvenesim yok onlara açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yeni gordum. evet betayla alakası yok. fileplanet accountuyla (subscription)butun gun refresh yapıp alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sendit'deki pre-order ile mammooth , rhino gibi pre-order bonuslarından alamıyorsunuz diye biliyorum ben. Birde senditden alan arkadaşlar dikkat adamlar mailda belirtmedikçe NORMAL POSTA ile yolluyor buda oyun elinize 1 hafta ila 3 hafta arasında ulaşır demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bunu bende bi yerde okudum. mount, ring of acheron falan yok. simdi mail attım early access icin key veriomusunuz,parayı ne zaman cekiosunuz diye. cevap gelsin buraya paste edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ring of acheron CE ile gelen bir item, CE alırsan var o... pre-order bonusları yok sendit'te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avmfv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 tamamda sendit ten başka kim var Türkiyeyye gönderen.Gönderseler bile eşşek yüküyle kargo parası istiyorlar.Açıkçası mavi bilgisayarada pek güvenemiyorum.Bide senditte baktım aldığım fiyatla şimdiki arasında bayağı fark oluşmuş bunu parayı çekerken düşüyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 gameseek de gonderiyor turkiye'ye, ama onda da bu pre-order bonusları yok, ama onun bir artısı pre-order yaparsan, standard edition'da da leather map veriyor, ama sendit'ten 3 pound daha pahalı, kargoyu bilmiyorum tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya collectors edition a +item verip türkiyeye gönderen bir yer varsa hemen iptal ederim şu siparişimi ordan alırım görürseniz haberim olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben baya aradım ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Gamestop yollar, kargo parasını vermeyi göze alabilirseniz tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yok saolsunlar iyiyim ben böyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Senditden siparisimi iptal edip, Mavishoptan CE siparisi verdim. Havale ile makul bir fiyata geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 senditten 105 e geliyo mavide 151 e satıyolar??? hesap hatası mı yaptım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ''We are supplying the early access keys, only the full game and we will not bill you for that until we have the stock. Kind regards,'' Send-it ten gelen msg bu. tahmin ettigim gibi stoga girince parayı cekıolar ve early access key verıyolar. oyun gelene kadar early access key ıle oynamak mumkun olur heralde. eger oyle degilse hic bi mantıgı yok pre-order'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Sendit'den ilk siparisim CE degildi, bizim sitelerde de satisa cikmamisti o sira. Kastettigim burasi icindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 hııı pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Early access için 5$ ödemeniz gerekecek, bunu client download maliyetleri vesaire için aldıklarını söylüyorlar gerçi ama yanında 10 gün oyun süresi veriyorlar. Muhtemelen bu 3 günlük programdan sonra başlayacağı için 13 gün rahat olabilirsiniz =p Tabi bu muhtemel olan, 10 günün ne zaman eklendiğinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 5 dolar nereye ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar