Valeron Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Arkadaşlar bu sorunun yanıtı benim için çok muhim : ) Şimdi bu Ataşehirin oraya yapılan yeni siteleri İstanbuldaki arkadaşlar bilebilir.Batı Ataşehir diye geçiyo orası.Bu Mecidiyeköy Ali Samiyenin orası diyelim,Batı Ataşehirle arası kaç KM dir ve diğer bi sorum gerçi bira patinaj bölümünü ilgilendirebilir bu sorum ama, 1.6 2000 model otomatik polo ile 2-2.5 depo benzinle haftanın 5 veya 6 günü 1 ay boyunca gidebilirmiyim sizce ? çok teşekkür ediyorum ilginize ... bu ilk soruyu alırsam ikinci soruyu biraz daha araştırabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kilometresini bilemem ama hergün köprüyü geçeceksen inanılmaz trafik yoğunluğuyla karşılaşabilirsin ve araba otomatik vitesse epey sağlam benzin harcarsın =) onun yerine akbil ftw, paran cebinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 google earth te cetvelle ölçebilirsin mercedesin rota planlamadan hem ölçüp hem de yakıt hesaplayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ya sabahın erken saatlerinde çıkman lazım. 6-6,5 gibi çıkarsan yarım saatte rahat rahat gidersin heralde. Bikaç ay öncesine kadar direk orada oturuyorduk annem sabah rahatça gidiyodu nişantaşındaki işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sabah trafikte sıkıntı olmuo pek 6.45 gibi kadıköyden çıkıodm ben 7.45 te mecidiyeköydeydm de KM önemli bana tahmini yaklaşık bişiler vermeniz lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yok mu arkadaşlar hiç bi fikri olan allah aşkına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arkadaşım taş çatlasa git gel 80km dir.hadi 100 diyelim. 1.6 polo şehir içi 100km de 7.0 litre benzin yakar. haftada 6 gün, ayda 24 gün gittin geldin diyelim. sen ayda 170 litre benzin yakarsın. polo'nun depo kaç litre? ya 45 lt ya 53 litredir. 3,5 depo yakarsın. 170litre benzin de 600 YTL yapıyo. güzel para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 mümkün diil o zaman araçla gidilemez oraya, her türlü bi alternatif bulucaz. Teşekkür ediyorum Fistan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu benzin parası olayı benim de canıma tak etti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 tam 1.5 sene once su sekıl 6,45 6,50 arası gırersen trafık olmuyordu anadoludan gecıs kısmında .avrupadan gelıs temız aksam 5 gun umranıyeden gırıp kopru son cıkısı olan kavacık'a kadar olan kısımda 18-10 ıla 18,30 arası gırersen cok takılmazsın 18,45 den sonra agır ısler (belırsız gunler tabı bunlar hergun degıl) 2,5 130 ps motorlu caravella ıle takılırsam 80 lıtrenın kesın 70 73 unu yıyordum. hıc gırmezsem 55 60 lıtre ıle 5 gunluk haftayı bıtırıyordum . gunde 140* 2 km felan yapıyordum hatırladıgım ( tam rakamlar degıl +- 3 5 lıtre oynar) kı bu soyledıklerım kopruye kadar olan dur kalk lardan ıbaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yok yani anlaşıldı benzin parasıyla ben baş edemem,öğrenciyim zaten annem babam 1 er depo dolduruyo ayda bende onlarla okula gitmektense kendim gezmeyi terch ederim yani.Otobüstü minibüstü bi ayak bulucam her türlü başka bi alternatifimiz yok yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 al sana baska akıl :D o 1,6 yı sat 1,0 corsa 1,0 1,2 c1 dızel felan aldır 2 depo halıyle yeter sana .Arada emnıyet de yaparsın , hatda abartıp ambulans 2 ıncı 3 uncu sırayı da yakalarsan haftada 1 2 gun degme keyfıne : D gezıcek benzın , mazot bıle kalır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 1.0 Yaris alsın, sıralı sistem lpg taktırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 poloyla c1 ve yaris in hatun kaldırma gücü bir mi yapmayın etmeyin zaten polo nedir ki iyice düşürceksiniz piyasasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ayrıyeten benzinin %20si kadar da köprü parası tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya araç otomatik zaten ve çok temiz yeni aldım zaten memnunum çok.Ama genel sorun benzin sorunu onuda öyle okula gidip gelmek için harcamıycaz anlaşılan.Otobüs yani,ben o doldurulan depomla okula harcamicam gezmeye harcicam yani öyle gözüküo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 emniyet şeridi ve ambulans ile ilgili kısmın geyik olduğunu düşünmek istiyorum. dieevil said: al sana baska akıl :D o 1,6 yı sat 1,0 corsa 1,0 1,2 c1 dızel felan aldır 2 depo halıyle yeter sana .Arada emnıyet de yaparsın , hatda abartıp ambulans 2 ıncı 3 uncu sırayı da yakalarsan haftada 1 2 gun degme keyfıne : D gezıcek benzın , mazot bıle kalır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Fistan said: 1.0 Yaris alsın, sıralı sistem lpg taktırsın bence. bisikletle gitsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ıyı pekı ozaman bız patıcık olarak sormus oldugun soruya cevaplarımızı verdık . Bundan sonra nezamankı o yolda les gıbı ter kokan otobusde ayakta mınımum 45 ıla 1 saat arası yolculuklardan bıkıpda 'ıcınden ulan yerım gezmesını aracla gıdım bıktım ulannnnn ' dıe haykırıpda aracla gıttıgın ılk gun tekrardan msj ını beklıyoruz .. :D Ambulans emnıyet tabıkı geyık .ama gercek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 trafik yoksa otobüs o kadar da kötü değil yazın staj için edirnekapı-dudullu yaptım bir ay 1. haftadan itibaren ayakta durmak sorun olmuyor, ufak çocuk bile taşırsın yani o derece alışıyosun, spor ayakkkabı şart tabi sabah ter kokusu olmaz yıkanmadan gelen hayvan yoksa akşam da erken saatlerde işin bitiyorsa son duraktan binmesen bile oturcak yer oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar