Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kayseri yolladı tabi rizeyi aşağı. eh, pek sevinmedi rizeliler de bu duruma. OF. AHAHHAHAH BEN BUNA GÜLÜYORUM YA AHAHHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 süper lig ile ikinci ligi ayıran çizgi, yeşille maviyi ayıramaz ki. asdasdsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 AHAHAHAHAHAHAHA demek istiyorum ahahah yorumlar süper, herşey süper aslındaha hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Gülmeyin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sağ üst köşedeki ankette beni yardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gulecek bi durum yok icimiz kan agliyor. daha hersey bitmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sağ üstteki anket, ortada as başkana yapılan yorumlar, of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Anket Kimden Nasıl hesap sormalıyız ? A Tüm yönetimi vurmalıyız.. B Teknik heyeti vurmalıyız.. C Futbolcuları vurmalıyız... D Hepsini vurmalıyız bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ahah anketi şimdi gördüm!1 bu rizelilere olan sempatim arttı aniden aheahzasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Hazır vurmaya başlamışken bizim maldonadoyu da vursalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hepsini vurmalıyız bence ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bi ara kume dusme kalkacak falan dioalrdi tek umut o su an. bizim asbaskan ondan guluyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 auhau siteye bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ahah übere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 said: BU TAKIM ; NE ŞEREFSİZ YÖNETİCİLERİN, NE ADİ BAŞKANIN, NE *** FUTBOLCULARIN TAKIMIDIR.. BU TAKIM ; RİZEMİN DELİKANLI UŞAKLARINUN, PAÇİLARİNUN TAKIMIDIR.. ŞİMDİ GİDİYORUZ, TÜM ŞEREFSİZLERİ ARAMIZDAN ÇIKARTIP YENİDEN YAPILANICAĞIZ.. DÖNDÜĞÜMÜZDE TÜM ŞEREFSİZ TAKIMLARDAN (BURSA,ANKARAGÜCÜ VB.) BUNUN HESABINI MUTLAKA SORACAĞIZ.. BİZ RİZELİYİZ ULAN..!!! bravo... azuahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dalga geçmeyin lan memleketimle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 adamlar imba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 said: bir fotoğrafa göre yorum yapmak yanlış olur...o an yüz ifadesi öyle çıkmış olabilir. başka kaynaklardan da doğrulamak gerekir] ben ödülü bu arkadaşa veriyorum. bildiğin gülüyor işte adam ehue ne ifadesiymiş, kaynak arayışıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 anket süpermiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Of sabah sabah anlayamadım gerçek mi değil mi diye. Allahım ne orjinal adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu ne lan!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 1. yakışr Yazar rasim, on 27-04-2008 01:12 hiçşaşırmadımonadabuyakışır AHAHAHAHAH space'e basmaya gerek bile duymamış yoruma gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 SEVİNME GAYseri, ŞEFTALİ VE ÇİNGENELER 2 SENE SONRA HESAP SORMAYA SORMAYA GELİCEĞİZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 said: hiçşaşırmadımonadabuyakışır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ahaha tam imzalık hiçşaşırmadınadabuyakısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar