Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ay lav Melih Gökçek (TV8'de konuştuğu yeni proceleri)

Bone

Öne çıkan mesajlar

son bi buçuk sene mi iki sene mi ne metroyla gidip gelirim okula diyodum ben. okuldan mezun oldum, okulun karşısındaki dersaneye otobüsle gidip geliyorum hala. ankara büyük bi şehir, diyolar ki efendim başka başkan gelirse bu kadar ilgilenmezmiş. olur mu nan! büyük şehir bu. kim gelse yapar bişeyler. seçimde melihe oy verirsem şahin kyla başrol paylaşayım bi filminde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gayet yerinde bir espiri. Çıplak Silah'ı hatırlattı bana. "-Seni maymunlar, yırtıcı canavarlar ve kan emici yaratıkların olduğu bir yere veriyoruz. -Yok, teşekkürler, hükümetinize katılmak istemiyorum." tabî bir de "-Ülkeyi maymunlar basmış. -Niye bana kızıyorsun ki, bu seçmenlerin suçu."
Sosyal ağlarda paylaş

Ogullairida babalarinin kopyasi ama tepeden konma olduklarindan gelecekleri yok.. Melih gokcek bu ulkede ruzgarin estigi yone dumen kiran kaptanlara benzer.. Akilli adamdir aslinda merkez saga lider olurdu ama cesaret edemedi belediyeden cok acigi oldugundan...

Para icin yasar doguruda yapar ama yeter be kardesim nereye kadar gider bu boyle...
Sosyal ağlarda paylaş

abicim 14 senedir ne paraymış be, sömür sömür nereye kadar. yüzde bi milyon eminim arakladığı paralar ufak bi devlet satın almaya yeter kendisine. gitsin alsın krallığını ilan etsin orda, ona oy verende gitsin onunla bu kadar olmaz ya koleji kapatacam atakuleyi kapatacam diyor bide iyice geriyor insanı trafik zaten alt üst heryerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...