Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Zap ederken karşıma nur yüzlü güzel insan Melih Gökçek çıktı. Procelerini anlatıyor. "Ankara'ya deniz getireceğiz" demişti zamanında, onun kadar uçuk kaçık tuhaf şeyler anlatıyor. Hipnoz olmuş gibi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 valla bende şu anda bu msj yazarken ankara da aştide otobüs bekliyorum :D Ankara bence türkiyenin en büyük köyü ... Zaten uçuk kaçık Projeler gerekiyor köylükten çıkması için sanırım Samsun yolu be öyle dağ taş ev :D:D:D allah ankarada yaşayanlara yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 "insanlara safari yaptırma" hevesiyle hilkat garabesi bir hayvanat bahçesi yapçak. onu da yapçak ha, hala bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 son bi buçuk sene mi iki sene mi ne metroyla gidip gelirim okula diyodum ben. okuldan mezun oldum, okulun karşısındaki dersaneye otobüsle gidip geliyorum hala. ankara büyük bi şehir, diyolar ki efendim başka başkan gelirse bu kadar ilgilenmezmiş. olur mu nan! büyük şehir bu. kim gelse yapar bişeyler. seçimde melihe oy verirsem şahin kyla başrol paylaşayım bi filminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bone said: "insanlara safari yaptırma" hevesiyle hilkat garabesi bir hayvanat bahçesi yapçak. onu da yapçak ha, hala bekliyoruz. yapilmisi var ugrasmasin AKP genel merkezinin icinde bir tur attirsin tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Birgün de çıkıp İ. Melih deki i. nin ne anlama geldiğini açıklasa delikanlı gibi, ama yok o i. den delikanlı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 denizmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 o i ibrahim değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ismimden utandırıyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Eternalus said: o i ibrahim değil mi ya? hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Viktor said: Bone said: "insanlara safari yaptırma" hevesiyle hilkat garabesi bir hayvanat bahçesi yapçak. onu da yapçak ha, hala bekliyoruz. yapilmisi var ugrasmasin AKP genel merkezinin icinde bir tur attirsin tamamdir Hırs adama böyle igrenc espriler yaptırıyor yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bence gayet yerinde bir espiri. Çıplak Silah'ı hatırlattı bana. "-Seni maymunlar, yırtıcı canavarlar ve kan emici yaratıkların olduğu bir yere veriyoruz. -Yok, teşekkürler, hükümetinize katılmak istemiyorum." tabî bir de "-Ülkeyi maymunlar basmış. -Niye bana kızıyorsun ki, bu seçmenlerin suçu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 valla kamer genc i doverken gordugum vekillerimizi goz onunde bulundurarak yazdim meclsi orman olmus basbakan bile cebinde caki ile giriyorsa az bile demisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 biri de ak47 yle girse de alayini indirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ogullairida babalarinin kopyasi ama tepeden konma olduklarindan gelecekleri yok.. Melih gokcek bu ulkede ruzgarin estigi yone dumen kiran kaptanlara benzer.. Akilli adamdir aslinda merkez saga lider olurdu ama cesaret edemedi belediyeden cok acigi oldugundan... Para icin yasar doguruda yapar ama yeter be kardesim nereye kadar gider bu boyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abicim 14 senedir ne paraymış be, sömür sömür nereye kadar. yüzde bi milyon eminim arakladığı paralar ufak bi devlet satın almaya yeter kendisine. gitsin alsın krallığını ilan etsin orda, ona oy verende gitsin onunla bu kadar olmaz ya koleji kapatacam atakuleyi kapatacam diyor bide iyice geriyor insanı trafik zaten alt üst heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esperanza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 dreagloth said: Birgün de çıkıp İ. Melih deki i. nin ne anlama geldiğini açıklasa delikanlı gibi, ama yok o i. den delikanlı olmaz. İsmail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar