Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 6 defa da, ceza sahasina erken giriyolar diye mi tekrarlatiyo nicin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yalnız ilk 2sini anladım da 3 ten sonrakiler tamamen saçmalamak üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oha turkiye olsa o hakem 5 kere dayak yemişti bea. hayır ben basladım ekran basından hadi vurun adamgibi bitane demeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 6 dan 5 tanesi gol ama.. Epey başarılı adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2 tane kaçırmadı mı ya? Sonradan kafayla atışı sayılmaz abi penaltı kaçtı sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gerzek hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Spiker yorumu yapmış zaten. El hakem hayvan (H harfleri gırtlaktan çıkıcak balgam atar gibin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 BiTcH_oFBaT said: yalnız ilk 2sini anladım da 3 ten sonrakiler tamamen saçmalamak üzerine kurulu. adamın amacı belli. youtube a çıkmak. oradan ver elini beyaz show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 adamın sarı kart şov da yapması lazım orada. gerçekten amaç yutup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sadece ilki doğru bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hayır 2.sinden sonra sadece oyunculara bakmaya başladı zaten. topa yan hakem bakıyordu. hakemse içeri girenleri filan. sanırsamda kalecinin öne çıkmasına filan da laf etti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar