SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben yaptım. branşımdan dolayı ben idi eki yapmam analiz eder tartar biçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 keserlerdi lan hepimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben 2008 de hala moğollara benzeyen elemanlar görüyorum. türkiye de.ve türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 belmondo said: 1 moğollar memlüklüler tarafından? durdurulmasaydı 2 moğollar avrupaya girerken kralları ölmeseydi ve geri dönmeselerdi 3 moğollar japonyayı ele geçirselerdi ne olurdu? Arada geçen 50 mesajı okumaya vaktim olmadan yazıyorum bu cevabı. Aynısı veya benzeri yazılmışsa, hak sahibinden özür dileri. MOĞOLLAR DURDURULMASAYDI NE OLURDU- İŞTE BEKLENEN MÜTHİŞ CEVAP EŞEĞİN ZİKİ OLURDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 12 yaşımızda eş seçmek için diyar diyar gezerdik güzel olurdu karıya kıza değer vermez hakkımızda godoş derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 1- Hayatımız rus yapımı role playing gibi ama aslında hack'em slash olan oyunların konularına benzerdi. "[TgC] PaTi o güne dek otağından hiç çıkmamıştır derken bir gün şef CoNs ona görev verir vsvsvs" 2- Gundam'in anime serilerinde tek menzilli silah ok + yay olurdu. 3- Kimsenin hayatı yerleşik olmazdı, Tayvan'da doğan çocuk İspanya'da falan ölürdü herhalde 4- Ana dilimiz çakma Moğolca olurdu (Firefly dizisine selam yolluyoruz) 5- Eğer Moğolların ulaşamadığı bir yerde yada sınırda yaşıyorsak her town'da kafa eğlendirebileceğimiz yada yağma, suikast vs türü görevler alabileceğimiz bir taverna olurdu. (Bkz Mos Eisley Cantina) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 SON_SAVASCI said: ben 2008 de hala moğollara benzeyen elemanlar görüyorum. türkiye de.ve türk Evet çok mongol var Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kötü olurdu.. halen listelerde bir numara olurlardı. sahnelerden inmek istemez ve alternatif adledilen organizasyonlarda kötü şarkılarını söylerlerdir. yanlarına suavi'yi de alırlardı. allah günah yazmasın ama adam babuna benziyor.. du bi saniye! şu an bunları yapmıyorlar mı zaten? lam moğolları yine durduramamışız! kahretsin!! (12monkeys mode on) bi şey yapmalı! hey! bi şey yapmalı! hey! LANET OLSUN! BENİ DE ELE GEÇİRDİLER SİZ GİDİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar