Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ev arkadaşım indirmişti 3 bölümünü. İlk bölümünün bir 5 dakikasına falan dayanabildim. 720p/1080p animelerden sonra aşırı basit ve itici geldi çizimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Evet gerçekten öyle ya çizim animeyle kıyas kabul etmeyecek kadar dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bildigin cizgi film? kotu derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 gambit varmis, kotu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 wolverine'nin babacan tavırlarını ön planamı çıkarmaya çalışmışlar nolmuş böyle yaw. wolverin dediğin göttür. bu bildiğin babagannuş kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu arada son 2 bölüm hakikaten güzeldi yaw. gerçi rezil olsalar bile gambit ve nightcrawler için 10 puan verirdim yine (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Wolverine and the X-Men Episode 1 http://www.animefreak.tv/watch/wolverine-and-x-men-episode-1-english-dubbed-online-free sadece 5 bolum mu var? nasıl görmemişim bunu ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 1-26 nin torrent linkini alabilirmiym yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bulamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 daha 5 bilemedin 6 bölüm çıktı , 1-26 yı bulursan banada yollarsan sevinirim, böylece yıllardır zamanda yolculuk olmaz teoreminide çürütmüş oluruz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 KOTOR la karıstı iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hahah çok iyiymiş bi oturuşta 7 bölümü de izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ben bu xmeni sevdim baya.Hem evolutionu da ara ara indirip izliyorum artık. 9 Bishopu bulduk cable da çıkar mı acaba ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bizim TVler de yayinlasa keske. Eski bolumler de internette indirmek icin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hangi eski bölümleri arıyorsun sen? Bizim kanallarda verileni mi xmen evo mu yoksa bunun eski bölümlerini mi? Hepsi var gerçi intenette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 wolverine and the x-men çizgi filminden bahsediyorduk di mi? (gerçi konu evoya da kaymış ama...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bende var önceki bölümlerin linkleri istersen atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 12 Madrox çok çirkin olmuş hahah. Sinisteeeeeeeeeeeeer Sinisteri dövüyordu önceki seride cyclops.Burda kalkan falan çıkardı ne ayaksa. Birde eklemeden edemicem wolverin nasıl azarlıyor ya cyclopsu.Senin atarım evden bi daha yapacan mı lan söle He atayım mı evden der gibiydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evonun linklerini alabilir miyim mümkünse? Çizimler kötü ama X-Men olduğu için genede izlettiriyor kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ingilizce altyazılarını nerden bulabilirim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 iyide İnglizce değil mi zaten? Ne altyazısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ingilizce altyazılı film falan izlemez misin? :) edit: kaçırılan yerler falan olabilir yani ingilizce bilsen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Altyazı sitelerini aramak lazım vardır onun ingilizce altyazısı. Hulk vs thor vs wolverine çıkmış onu izliyorum şimdi.Belki Türkçe altyazı çıkar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu dizide timeline'ı anlamadım ben. izleyenlerden biri izah ederse sevinirim. şimdi benim bildiğim kadarıyla, angel önce archangel olmuştu, daha sonra wolverine gibi healing factor'e sahip olup demir kanatlardan kurtulup eski angel haline gelmişti. diyelim bu dizide bu hadiselerden sonra bir zamanda geçiyor. e o zaman "yeni projemiz, sentinel" diyerek ilk defa başlatıyorlarmış gibi göstermesi neden? onu anlamadım... sentinel olayı zaten olması ve x-men için sıradan birşey olması gerek miyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 5. bölümden sonra ilgimi kaybettim ama anladığım kadarıyla bu biraz x-men:evo'ya sequel olarak yapılmış.Onda sentinel projesi yeni icad edilmiş ve sonra da rafa kaldırılmış gibi bir izlenim oldu.(Yanlış hatırlamıyorsam)Heralde şimdi gördüğünüz sentinel projesinin yeni olmasının sebebi odur diyorum hafif sallayarak. Yada:"Using the same plot 1283127. time.Please stand by...recycling the plot..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar