pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 icmek istedikten sonra caya bile vodka koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kanyak koy caya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sly-One said: rus vodkası delkianlı vodkadır böğürtlen falan bozar adamı. valla böğürtenlisi de baya delikanlıydı shdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 meyveli icki delikanli olmaz. etil alkol icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 vodkanın güzelliği özel bi tadının olmamasıdır, ondan ne kadar az acıysa o kadar iyidir de. herşeyle içebilirsin. ama viski öyle midir mesela, sek içicen wiskiyi böyle ondıraks. koyım bidene hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 vodkanin nasil ozel bir tadi yok? cahil herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ya karakteristik tadı olmaz aroması olur genelde. ne kadar su gibi gidiosa o kadar iyidir. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yani o acılığı sevmiyorum ben başka da bi tadı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Elma suyu ile ole mesela ictikce iciosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yahu karakteristik tadi var iste, bogazdan gecerken yakmasi vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 elma suyu ile yakmio... whiskey ic yakmasini istiosan emre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 benim bi saattir bahsettigim orjinalinde böğürtlen aromalı. kendim falan koymadım ve gayette güzeldi hatta içtiklerimin en iyisi diyordum. neyse işte ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 abi yakmasının tadıyla ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kolonya da yakıo boğazdan geçerken, üstelik %80v. onu iç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tad ickinin verdigi hissiyattir, illa "aromatik" olmasina gerek yok. bir deneyimdir icki, bilmezsin sen. pis mühendis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 urmesque said: benim bi saattir bahsettigim orjinalinde böğürtlen aromalı. kendim falan koymadım ve gayette güzeldi hatta içtiklerimin en iyisi diyordum. neyse işte ben sevdim. Smirnoff Raspberry vari seyden mi bahsediosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 pwnbot said: tad ickinin verdigi hissiyattir, illa "aromatik" olmasina gerek yok. bir deneyimdir icki, bilmezsin sen. pis mühendis. adını bilmediğin onlarca içki içtim ben, ibne mühendisi arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Osso said: urmesque said: benim bi saattir bahsettigim orjinalinde böğürtlen aromalı. kendim falan koymadım ve gayette güzeldi hatta içtiklerimin en iyisi diyordum. neyse işte ben sevdim. Smirnoff Raspberry vari seyden mi bahsediosun ? evet kısmen ona benziyo tadı. raspberry de güzel ama bu daha güzeldi. markasını hatırlamıyorum ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 absolut'la rakı içilir... çok kafa adam ya(konu dışı modu) ok by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2pacAmaruShakur biz snn icin burada beyin firtinasi yapiyoruz neredesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 3/6 absolut 2/6 taze limon suyu 1/6 şerbet (eet bildiğiniz şeker şerbeti) bardağı blenderlanmış buzla dolduruyosunuz sonra karışımı dolduruyosunuz isterseniz buzdan önce dibe küçük limon parçaları atıyosunuz bana teşekkür ediyosunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 abi ben içiorum şiide ben bunun tatdını sevmim ne laha bölee acbsa cokmu kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 neyse iciyosun dostum suan yow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sly-One said: pwnbot said: tad ickinin verdigi hissiyattir, illa "aromatik" olmasina gerek yok. bir deneyimdir icki, bilmezsin sen. pis mühendis. adını bilmediğin onlarca içki içtim ben, ibne mühendisi arkadaşım. o yuzden beynin sunger kivamini almis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 benimle içilir absolut tabiiki qanq;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar