Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Diğer TSL maçları ne durumda ? küme düşme hattı çözülür belki bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 manisa, rize, kasımpaşa düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kaç kaç bitti ki maçları :S her sene son haftaya kadar belli olmazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kayseri 3-0 rize manisa 2-0 konya gençler 2-1 ibb rize resmi olarak düştü. manisanın ise %1 şansı falan var. 29 puan manisa, 35 puan konya, 35 puan gençler. manisa gençler ve konyaya karşı ikili averajda üstün. konya ve gençler 2 maçı da kaybedecek, manisa 2 maçı kazanacak. yalan oldu yani manisa. manisanın beşiktaş ile inönüde maçı var bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gençlerin iki maçı da kaybetmesine gerek yok, konya 2 maçı kaybetse manisa kazansa yeter. ama imkansız tabi böyle birşeyin olması bence =) gençler kesin ligde kalıyor, konya ile manisadan biri, muhtemelen manisa el sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 of boboma bak benim nası patlatıvermiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu olay bursalılar yüzünden sonsuza kadar uzar gider yani harbi beyinsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 holoskom yerim ben senin al yanaklarını yavyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sevişseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dogru topicmiş gençlerin macları 33 hafta fenerbahce deplasman 34 hafta sivas evinde hangisinden puan alıcak gencler acaba manisa evinde kasımpasa ve inönü deplasmana gidicek konyayı bilmiyorum manisa 2 macıda kazanırsa ki beşiktasın avrupa iddiası devam ederken zor ama gencler 2 şampiyonluk adayı ile oynucak işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bobo güzel attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Maç sonrası bizim evin karşısındaki kebağçıya geldi takım kebap yemeye otobüsten çıkarken en büyük cimbom diye bağırdım annemin kulağı çınladı o an asdasfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Maç skoru beni hiç üzmedi.Biz geçen sene sahada kazandık bu senede tribünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Reksa said: Maç skoru beni hiç üzmedi.Biz geçen sene sahada kazandık bu senede tribünde.. takıma zarar vermekten başka bişey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ceza gelecekse böyle gelsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 DÜN YA YERİNDEN OYNAR DÜN YA YERİNDEN OYNAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar