NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 You dont have to see me to lift me if you lift me you can drink me Nedir bu?kelime oyunu veya deyim vardır diye ingilizce yazdım. Cevabını bulamadım, bulanıda takdir ediyorum şimdiden.. Aptal sarışın kadın saçını siyaha boyatırsa ne olur? Bu da geyik...[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ehh belden aşaa bilmeceler çok ayıp!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İnsan fesat olmaya görsün cevabı o olmasada aklıma gelmemişti, gecenin bi vakti güldürdün beni:))[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 :) sen cevabı biliomusun peki?? [Bu mesaj Elcia tarafından 06 February 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bilemiycem ama 2 tane de ben sorayım A man rode to town on friday He stayed there all night And he return his home on same friday! bu nasıl olabilir bir de Look at my face i am everybody turn my back now i am nobody bu kolaydı hade bakalım[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kullanılan fiillere göre düşünürsek cevabın düşündüğünüz şey olmadığını anlarız :P lift diyor lift... bunu yazan ya Türkçe düşünerek tavuk çevirme yapmıştır ( :P ), ya da benzeri işte.. imkansız[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ikincisi "yapay zeka" :) irenç bi espiri ya neyse euhe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evi kasabadadır heralde, diğeri de ayna mı?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Elcia'nın cevabı işin geyik kısmı :)tabiki cevap o değilde bu bilmece ciddi ..[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bir de ingilizce olan benim çevirdiğim bir bilmece vardı çevirisi hoş olmuştu aklımda kalmış Kuşun bir parçasıdır Gökte olmayan Okyanustan dahi geçse Asla ıslanmayan baya kolay buda ama güzel çevirmişim dimi? :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: ReaperXS, 06 February 2004 01:12 tarihinde demiş ki: evi kasabadadır heralde, diğeri de ayna mı? ikincisi ayna evet birincisi olmadı malesef[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: regulus, 06 February 2004 01:13 tarihinde demiş ki: bir de ingilizce olan benim çevirdiğim bir bilmece vardı çevirisi hoş olmuştu aklımda kalmış Kuşun bir parçasıdır Gökte olmayan Okyanustan dahi geçse Asla ıslanmayan baya kolay buda ama güzel çevirmişim dimi? :) Gölgesi?[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet hadi ilkini bilin bakalım bu arada senin de ilk soruyu bulamadım bitürlü[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hmm "gölgesi" cevabı doğru glb :) çeviri güzel olmuş valla bilmeceyi de sevdim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bir bilmece vardı süperdi nasıldı bakayım At the beginning of eternity At the end of time and space ????????????????????? And at the beginning of every end yaa aradaki tek satırı hatırlayamadım neyse gene çıkarırsanız yazıverin[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: regulus, 06 February 2004 01:10 tarihinde demiş ki: bilemiycem ama 2 tane de ben sorayım A man rode to town on friday He stayed there all night And he return his home on same friday! bu nasıl olabilir bir de Look at my face i am everybody turn my back now i am nobody bu kolaydı hade bakalım adam kasabaya gece 00.15 gibi fln gidiyo... cuma günü e tüm geceyi orada geçiriyo.... sabah olunca da yine aynı gün devam ediyo ve evine dönüyo... çok mu saçmaladım ? :) ehue suç sizde saat 1 de bilmece olur mu ya :P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sarışın saçını siyaha boyatırsa esmer aptal olur?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eheu iyi kastın ama olmadı bir önceki bilmece en güzellerinden ya bende bir pdf vardı böyle bilmece doluydu hayvan gibi zor şeyler vardı ama aklımda kalmadı tabi[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yapay zeka olur :P[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya şu ilk sorunun cevabını ver[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 cuma sabah 00:01 de kasabaya gider ve tüm geceyi orda geçirerek sabah 10 gibi falan eve döner.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kasabanın adı friday olabilir mi ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi saatlerle bir ilgisi yok aynı şey ilk soruyla ingilizce bir oyun var bir şey iki şekilde de kullanılabilir iki ayrı anlam oluşuturur işte çözün geriaini CEVABI Sly o kadar yaklaştın ki söyliim dedim cevap aynen şudur His horse's name is Friday [signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... [Bu mesaj regulus tarafından 06 February 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: NoTwisT, 06 February 2004 01:04 tarihinde demiş ki: You dont have to see me to lift me if you lift me you can drink me Nedir bu?kelime oyunu veya deyim vardır diye ingilizce yazdım. Cevabını bulamadım, bulanıda takdir ediyorum şimdiden.. Aptal sarışın kadın saçını siyaha boyatırsa ne olur? Bu da geyik... ya bu birincisi nem olabilir mi? =) çok mu saçmaladım yani nemi kaldırmak için görmenize gerek yoktur ama kaldırabiliosanız su olaraktır ve içebilirsiniz.. çok mu saçma? ikincisi esmer aptal heeralde :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 notwist yaz şu cevabı ya yatacam birazdan bak merak ederim[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar