Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Cok cilgin bir derbi olabilir, Ingilterenin sampiyonu da bir nevi belirleniyor diyebiliriz, Heycanla izlemekteyim. Burada Chelseanin kazanmasini isteyen pek yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 niçin? fenere cakti diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hayır o kadroya rağmen hala iyi bir futbol oynuyamıyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hadi hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 chelsea ligde 2-0 çakmamış mıydı? valla ben chelsea'yi sevmiyorum ama manchester'ı daha çok sevmiyorum. fener faktörünü hesaba kadarsam bu maç için bi istisna yapabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Hehehe, tabi Fener dusmanlari amansizca tutabilir, ben orasini unutmustum. Chelsea istenilen futbolu hala sahaya yansitamiyor ve Avram Grantin karizmasi da yok gibi birsey, eski Chelseaden uzak olsa da herifler yine guclu. Guzel mac olacak efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 manu üzecektir, üzsün yani. üst bitsin hatta maç eğlenelim. gerçi dershanede olucam yine, özetini izlerim anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben chelsea taraftarıyım yensin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 abramovicten once sever miydin chelsea'yi? Meraktan soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sanane olm? kopegin basina ne gelirse meraktan. hadi hoşt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Seviyeyi bozma emre. Antipatik oluyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 pwnbot said: niçin? fenere cakti diye mi? valla ben chelseayi tutmuyorum sadece gsye 5 attı diye değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 chelsea'yı zola varken severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamin biri, emre seviyesizi bjklinin onde gidenidir, kontra saldirin bosa kacti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oy bu ingilizce bile konuşmuyodur bize 8 desene:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 0-0 ya da 1-0 chelsea alır bence. chelsea yi bende severim. 12-13 yaşında vialli baldırlıklarım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Zola'dan beri severim Chelsea'yi,ama Manu beraberliğe kitleyecektir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Manchester alır da neyi alır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sezona bakınca oynadığı futbolla kesinlikle Manchester hak ediyor. Ayrıca Chelsea'nin aksine CL'de güçlü rakipler çektiği için adam dinlendirme derdinden puan kaybetti, şanssızdı da deli üstün oynayıp, tek kale maç yapıp atamadığı zamanlar oldu. Chelsea ise Avram Grant adlı o garip adamla teknik direktörsüz yoluna devam ederken berbat performanslar ve şanslı galibiyetlerle buraya kadar geldi. Gönlüm Manchester'dan yana, alır bence Manchester, şampiyon da olur. CL'yi de alır. Olay biter! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: pwnbot said: niçin? fenere cakti diye mi? valla ben chelseayi tutmuyorum sadece gsye 5 attı diye değil ama ahaha fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 c.ronaldo yedek :/ chelsea tek kale oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ballack 1-0 dk 45. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 evet 2. yarı ronaldo yu izleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 manu kazanırsa şampiyon.garantiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ilk golde drogba harika bir orta yaptı 3 oyuncuyu birden oyundan düşürüp ortaladi topu essien de harika oynuyor adamin basmadiği yer kalmadi ikinci yarida c.ronaldo yu görebiliriz görelimde zaten manu da iş yok atak yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar