Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea Vs. Man Utd. C.tesi 14:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok cilgin bir derbi olabilir, Ingilterenin sampiyonu da bir nevi belirleniyor diyebiliriz, Heycanla izlemekteyim.

Burada Chelseanin kazanmasini isteyen pek yoktur herhalde?
Mesaj tarihi:
chelsea ligde 2-0 çakmamış mıydı?

valla ben chelsea'yi sevmiyorum ama manchester'ı daha çok sevmiyorum. fener faktörünü hesaba kadarsam bu maç için bi istisna yapabilirim :P
Mesaj tarihi:
Hehehe, tabi Fener dusmanlari amansizca tutabilir, ben orasini unutmustum. Chelsea istenilen futbolu hala sahaya yansitamiyor ve Avram Grantin karizmasi da yok gibi birsey, eski Chelseaden uzak olsa da herifler yine guclu.

Guzel mac olacak efenim.
Mesaj tarihi:
Sezona bakınca oynadığı futbolla kesinlikle Manchester hak ediyor. Ayrıca Chelsea'nin aksine CL'de güçlü rakipler çektiği için adam dinlendirme derdinden puan kaybetti, şanssızdı da deli üstün oynayıp, tek kale maç yapıp atamadığı zamanlar oldu. Chelsea ise Avram Grant adlı o garip adamla teknik direktörsüz yoluna devam ederken berbat performanslar ve şanslı galibiyetlerle buraya kadar geldi. Gönlüm Manchester'dan yana, alır bence Manchester, şampiyon da olur. CL'yi de alır. Olay biter! :D
Mesaj tarihi:
ilk golde drogba harika bir orta yaptı 3 oyuncuyu birden oyundan düşürüp ortaladi topu essien de harika oynuyor adamin basmadiği yer kalmadi ikinci yarida c.ronaldo yu görebiliriz görelimde zaten manu da iş yok atak yapamıyor
  • Yeni Oluştur...