Densiz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Siteyi birtürlü açamıyorum. Makinada bir saçmalık oldu, arkadaşa telefon açıp migrateye basmasını söyleyecem. Ben format atarken karakter migrate olsun. Karakter ile birlikte mail hariç diğer itemleri geliyor bunu biliyorum. Üzerindeki honor ve arena puanlarında bir problem olurmu? veya bg marklarında? Emin olmak için bir sorayım dedim. Veya sitedeki migrate metnini buraya yapıştırırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Honora da arena puanlarına da marklarına da bişey olmaz. Migrate sırasında kaybedilebilecek 2 şey var, birsi posta kutundakiler diğeri de herhangi bir questteki progressin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mailbox temizliceksin, Auction house'ta varsa auction onları sonlandıracaksın. Karakter leveline göre bir gold sınırı var ama L70'te 5000g gibi birşey sanırım. Bank charda almak istediklerin varsa unutma, transfer edilecek karaktere gönder. Karakterin kendi bankası ve marklar geliyor, bir sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 O gün kastığın honorlar ve arena takımların silinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Honor artık silinmez herhalde instant hesaplanıyor. Cevaplar için teşekkürler. Migrate ettireyim ben sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar