Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mümkünse konuşmasın. Sadece öyle dursun. Hiçbir şey için konuşmasın. Yanımda öyle konuşan bir kız olsa yeminle dağıtırım ağzını sanırım. :@
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Killer said: abi bende olsam bende ellerdim.seray sever kaçmaz yani seraya ve sarışına +repsörs ama o sarışın fakedir bi insan o kadar angut olamaz. o amcam gay olduğu için serayı ellemek falan değil olay.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 2.20'ye kadarda vakit kaybı olarak baktım olaya.Böyle bi dünya kız var güzel ülkemde,bence gerçektir gayette yani.Mehmet ali kadar çapkın bi herif görmedim ben hayatımda.
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 en ufak bısı hıssetmemıstır amcam seray'a ellemek adına .Verıceklerdı elıne sole osmanlı hıyarını ozaman agzı tavana vururdu omg wtf dıe ...
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Saeros said: ohyeah said: herşeyi alkışlayan seyirciye sinir oldum http://youtube.com/watch?v=vXTSr2N0GZE seyircinin tepkisi robotlaşmış, direk şakşakşak, lol ordaki seyircilerin kafasına sıçıyım aklıma başka bişi gelmiyo adam kadını avuçluyor alkışlıyolar...
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 o abimiz eskinin saglam gaylerinden o yüzden harbi alkışlanacak hareket sergilemiş.
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ben tanıyorum bu kızı Ankarada bilkentte bi defasında bi ortamda tanışmıştık mayfestten sonra, burda gene akıllı taklidi yapmaya çalışıyo =) normalde bu gördüğünüzden daha vahim durumda.
Öne çıkan mesajlar