Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yapımcısı BONES, çıkış tarihi 2007. Karakterler, anlatım ve animasyon kalitesi öne çıkan özellikleri, hikayesi de fena değil. Klasik samurai filmlerini sevenlerin hoşuna gideceğine eminim. Konu için>>anidb Anidb puanı:8.65 Nosfe puanı:9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Çok ortalamaydı bence, hiç etki bırakmadı bende. Ama özellikle kılıçlı samuraylı anime istiyorum ben diyenler için hoş bir 1.5 saat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Tür olarak sevdiğim için benim çok hoşuma gitti. Ama 720p'sini bulamadım ona yanıyorum. Bulan olursa bir link atıversin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sadece DVD release yapıldı, HD-DVD veya BluRay release yok o yüzden 720p si de yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 [AnimeDDL][Q-R]Sword_Of_The_Stranger(h.264)(DVD)[74B7E4C2].mkv bu versiyonu cektim ama kalite pek de iyi degil.. daha iyi versiyonu varsa bi link atabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ondan başka encoded yok zaten. kalitesini beğenmediysen tek alternatifin RAW indirip üstüne subtitle atıp izlemek Mesela senin izlediğinin RAW hali http://tracker.anirena.com/download.php?id=5735 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 basit konu, klişe karakterler filan ama benim hoşuma gitti. son zamanalrda dövüz sahnelerinde sıkılmaya başlamıştım bu iyi geldi. bi de çizimler, müzikler filan çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çizimler+ muzikleri aksiyon sahneleri bence cok iyidi cok super oykusu var diyemem ama sıkılmadan izlenebilcek bir anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Birde 720p'si olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 720p ? Beni mi çağırdınız ? Sword of the Stranger 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sağol Kaede, gönderdim repleri :D Hatta 720p'yi indirdim, şimdi bitirdim izlemeyi. DVDrip ile arasında dağlar kadar fark var ya. Çok çok daha net olmuş 720p. Hatta DVDrip izlemeyin, yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 1080p torrent 6.5gb gibi saçma bir büyüklüğü olmasa iyi olurdu da indir, sil olmuş böyle. Duallayer DVD alamam kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 peh dual-layer da ucuzlamadı ki inadına. bence gayet hoş olmuş, böyle şakşuka roninli film formatında filan. arkadaş gösterimi yapılmaya hayli müsait, kafa karıştırıcı kısımlar yok. aksiyon sahneleri de çok gazdı. burayı okuyunca beklentimi düşürmüştüm, beklediğimden iyi çıkmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar