Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ko dan gelecek bi guildin forumundan:


GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Sonuçta bu bir oyun ve eğlenmek isteyen herkesin oynayabilmesi gerekir diye düşünüyorum. Yaşı küçük olanlarla muhattap olup olmamak yine ztn sizin elinizde olan bir şey. MMORPG oynuyorsun, sadece belli bir yaş kitlesine hitap etse MMO olmazdı.
Ayrıca her ay 20-30 ytl para vermek de gerçekten çok anlamsız bence. İstedikleri kadar güncellesinler, baştan doğru düzgün yapsınlar da güncellemeye gerek kalmasın. Adamlar piyasaya tamamen oturmamış oyun sürüyorlar, düzeltebilsinler diye girip bi de paramızla rezil oluyoruz. Yok böyle bir saçmalık.
Yaşı küçük diye ailesi de parasını verebilir oyun için? Ben şahsen kendi kazandığım parayla oynamıyorum misal.
Hm bi de şu var, 13 yaşlarındayken başlamıştım starcraft oynamaya, o zmnlarda 20 küsür yaşındaki abilerimle gayet güzel geçiniyordum. Hani yaş neden insanları bu kadar rahatsız eden bir unsur anlamış deilim. Ben çok gördüm 30+ olup da söyleneni anlayamayan hödükleri. Bazen öyle bi çocuk cıkıoki mesela 16 yaşlarında, her denileni harfiyen uyguluyor, paşa paşa kimseye zararı dokunmadan oyununu oynuyor (çok ödevi yoksa) :)
Her ay para ödemeye hayır!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MadOrca said:
İstedikleri kadar güncellesinler, baştan doğru düzgün yapsınlar da güncellemeye gerek kalmasın.


Bu oyunların özelliği buradan geliyor zaten, eğer wow u güncellemeselerdi bu kadar uzun süre ayakta durup, 10m üzerinde kullanıcı kazanabilirmiydi? Eskiden çoğu oyun expansion a kadar bir yenilik getirmezdi, bunun gereğide yoktu onlara göre. Wow'un her patchi birşeyleri değiştiriyor, büyük olanları ise expansion tadında yenilikler getirebiliyor. İnsanlar bu yenilikleri takip ettikçe oyunda kendilerine değişik amaçlar koyuyor buda onların oyunda kalmalarını sağlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her yeni 25men instance icin ayrica bir para isteseler bence çok daha mantıklı bir hareket olur. Baştan classlar arası dengede problem olması ve bunu sonradan değiştirmeleri yapımcıların hatasıdır kim ne derse desin. Tabii ki oyunun daha iyi olması icin calisacaklar ama bir an önce para kazanabilmek icin, "biz sizinle her dk iligleniyoruz bakın patch cikartip duruyoruz" diyip insanları bu laflarla kandırarak oyunu "eksik" olarak piyasaya sürmelerine karşıyım. WOW bunu çok iyi sömürdü, oyunu satmayı, oyuncularını kaybetmemeyi, bırakan insanları bi şekilde oyuna yeniden başlatmayı son derece iyi başardı. Ama o kadar da keriz değiliz be yaw. Piyasada daha iyi bir seçenek olmadığı için şu an böyle. Bakalım AOC ve WO gelince neler olacak çok merak ediyorum. Artık Legandary itemlari da vendorlara sattırırlarsa hiç şaşırmam. Belki de played time i XXX gün olan kişilerin alabileceği über itemlar sattırırlar belli mi olur, beklerim Blizzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sektörü, her ne kadar "oyun" için olsada insanlar para kazanmak için var ettiği bir şey. Bir ürünü beğenmiyorsanız para vermezsiniz, beğeniyorsanız oynarsınız. Kimse "bu benim beklediğim standartlarda oyun değil, dolayısıyla ben parasız oynamayı hak ediyorum" şeklinde bir çıkışta bulunamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...