GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 said: yaw artık herşey para üzerine kurulmuş bi oyuna bu kadar para verilirmi ya hadi bi seferliğine olsa neyse ama bide aylık ödemeleri var. biz knight online yi kötülüyoruz ama bununda ondan bi farkı olduunu zannetmiyorum. of karşılaştırmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 eleman çözmüş olayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 said: biz knight online yi kötülüyoruz ama bununda ondan bi farkı olduunu zannetmiyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu durumla bi alakam yok ama eleman için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 forumun adresi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yalniz cidden pek farki yok kinayt onlayndan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şaka dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aynen abi. eleman iyi demiş. ha ko ha aoc. ko en azından beleş. ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aylık ücret kadar saçma birşey yok. adam son derece haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 böylece o mesajı yazan gibi kişiler gelmiyo şahsen ben memnunum para vermekten.. ayrıca adamlar her daim güncel tutuyolar para kazanmadıkları oyunu niye güncel tutsunlar? bi guild wars bu şekilde paralı değildi onda da güncel tutulacak bişey yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yinede iyi güncelliyorlardı.ben oynadığım sırada GW nin yapısı bayağı bir değişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 olsun banane :P sultans clan bu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bende magic and steel, dark saga klanındaydık.fakat dark sagalı olma şansım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hiç bilmiyorum ko guildlerini valla aoc türk guildi araştırırken denk geldim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu yazdıklarım ko değilki, gw guildleri idi , ko oynamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 korktum bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Parasız oyunu oynamamak lazım. Ülkemizde game card da olmaması paralı oyunlardan belli yaş altındaki bir ktileyi uzak tutuyor. O açıdan yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sonuçta bu bir oyun ve eğlenmek isteyen herkesin oynayabilmesi gerekir diye düşünüyorum. Yaşı küçük olanlarla muhattap olup olmamak yine ztn sizin elinizde olan bir şey. MMORPG oynuyorsun, sadece belli bir yaş kitlesine hitap etse MMO olmazdı. Ayrıca her ay 20-30 ytl para vermek de gerçekten çok anlamsız bence. İstedikleri kadar güncellesinler, baştan doğru düzgün yapsınlar da güncellemeye gerek kalmasın. Adamlar piyasaya tamamen oturmamış oyun sürüyorlar, düzeltebilsinler diye girip bi de paramızla rezil oluyoruz. Yok böyle bir saçmalık. Yaşı küçük diye ailesi de parasını verebilir oyun için? Ben şahsen kendi kazandığım parayla oynamıyorum misal. Hm bi de şu var, 13 yaşlarındayken başlamıştım starcraft oynamaya, o zmnlarda 20 küsür yaşındaki abilerimle gayet güzel geçiniyordum. Hani yaş neden insanları bu kadar rahatsız eden bir unsur anlamış deilim. Ben çok gördüm 30+ olup da söyleneni anlayamayan hödükleri. Bazen öyle bi çocuk cıkıoki mesela 16 yaşlarında, her denileni harfiyen uyguluyor, paşa paşa kimseye zararı dokunmadan oyununu oynuyor (çok ödevi yoksa) :) Her ay para ödemeye hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 MadOrca said: İstedikleri kadar güncellesinler, baştan doğru düzgün yapsınlar da güncellemeye gerek kalmasın. Bu oyunların özelliği buradan geliyor zaten, eğer wow u güncellemeselerdi bu kadar uzun süre ayakta durup, 10m üzerinde kullanıcı kazanabilirmiydi? Eskiden çoğu oyun expansion a kadar bir yenilik getirmezdi, bunun gereğide yoktu onlara göre. Wow'un her patchi birşeyleri değiştiriyor, büyük olanları ise expansion tadında yenilikler getirebiliyor. İnsanlar bu yenilikleri takip ettikçe oyunda kendilerine değişik amaçlar koyuyor buda onların oyunda kalmalarını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 "bu aylık üyelik olsun küçükler giremiyor seviye düşmüyor" şeysi bence 12-13 yaşındaki veletlere oyun içinde yenilmek istemeyen gençlerimizin bahanesi bence uehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 her yeni 25men instance icin ayrica bir para isteseler bence çok daha mantıklı bir hareket olur. Baştan classlar arası dengede problem olması ve bunu sonradan değiştirmeleri yapımcıların hatasıdır kim ne derse desin. Tabii ki oyunun daha iyi olması icin calisacaklar ama bir an önce para kazanabilmek icin, "biz sizinle her dk iligleniyoruz bakın patch cikartip duruyoruz" diyip insanları bu laflarla kandırarak oyunu "eksik" olarak piyasaya sürmelerine karşıyım. WOW bunu çok iyi sömürdü, oyunu satmayı, oyuncularını kaybetmemeyi, bırakan insanları bi şekilde oyuna yeniden başlatmayı son derece iyi başardı. Ama o kadar da keriz değiliz be yaw. Piyasada daha iyi bir seçenek olmadığı için şu an böyle. Bakalım AOC ve WO gelince neler olacak çok merak ediyorum. Artık Legandary itemlari da vendorlara sattırırlarsa hiç şaşırmam. Belki de played time i XXX gün olan kişilerin alabileceği über itemlar sattırırlar belli mi olur, beklerim Blizzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Güncellemek bir hatayı düzeltmek değil ki illa? Oyuna akıllarına geldikçe veya developer forumlarında oyunculardan yeni fikir aldıkça farklı şeyler ekliyolar EQ2 de instance için ayrı para alınıyodu çok feci sövdüler o kadar tutmadı o @fistan: gsadsafs xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 her ay para vermeyi bu kadar savunanlar benim acc. parasını ödeyebilirler, itiraz etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Oyun sektörü, her ne kadar "oyun" için olsada insanlar para kazanmak için var ettiği bir şey. Bir ürünü beğenmiyorsanız para vermezsiniz, beğeniyorsanız oynarsınız. Kimse "bu benim beklediğim standartlarda oyun değil, dolayısıyla ben parasız oynamayı hak ediyorum" şeklinde bir çıkışta bulunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 MadOrca said: her ay para vermeyi bu kadar savunanlar benim acc. parasını ödeyebilirler, itiraz etmem karakterini de kasalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar