Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 1 ay önce falan oldu.. Sırtım tv'ye dönük UO'da action esnasındayım.. bi ara action duruldu şöle bi zap yapayım dedim kanalları çeviriyorum.. sonra bi baktım bana 2 kişi dalıyo attım kumandayı actiona yumuldum.. herneyse kanal'da Stv'de mi ne öyle bi kanalda kalmış pek reytingi olmayan bi kanal.. Yine action duruldu TV'den sesler geliyo.. "Hiçbir çocugun kaçırmaması gereken bir film!" ama adını hatırlamıyorum "zavallı alice" gibi bişeydi.. devam etti : "Bu filmi kaçırmayın çocuklar" gibisinden çocukları cezbedicek laflar.. Ulan bu ne diye ekrana bi döndüm ve gördüğüm : Kızın birisi merdivenlerde oturuyo 8-9 yaşlarında, elinde eşşek gibi bi ekmek bıçağı ama öyle böyle değil.. Sonra bi adam merdivenlerden yukarı kouşuyo "kızım dur" diyerekten ve kız bıçağı adamın rastgele boynuna, göğsüne ,kafasına haşırthuşurt sokuyo.. Etrafa kanlar sıçrıyo, adam çığlıklar atıyo kız kahkahalar atıyo.. Bu ne ya dedim gözlerimi falan ovuşturdum gerçekmi diye bi baktım ki gerçek.. Sonra reklam bitti zaten.. O neydi ya öle bunu benden başka gören varmı?? P.S : Bu olaylar 1-1,5 ay önce gerçekleşti bu arada..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Quake motoruyla yapılmış Alice oyumu vardı pıçak flm vardı omu hatırlattı pama dediğim[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. Pati Savaşı! (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya Alice in gerçek versiyonunun bi filmidir heralde gerçekte öle lay lay lom bi kitap değil sanırsam o....hatta oynu bile çıkmıştı american mcgee's alice hede hödö gibisinden[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eee şöyle... çocuklara kendilerini savunmayı öğreten bir program olabilir :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Öyle tv den ne beklersin ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 +1 Adventure oynu vardı cok guzeldi[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 alice harikalar diyarında..[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ciddi olarak ele alırsak hhiç bir kanal öyle bir şeyi kasıtlı yapmaz yanlış görüntü koymuşlardır öyle tahmin ediyorum[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 a a bence alicein oyununu tanıtan bişeydir kız tüfekle bıçakla dolaşıo:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 garip olan da şu : adam filmin ismini söyledi!! kesinlikle yalan söylemiyorum bu arada adamın ses tonu bile aklımda..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya görüntü yanlış konulmuştur orada bıçaklı kız vardı diye adı illa alice olcak değil ya görüntü hatasıdır o[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben Alicein oyununu oynamıştım ama o oyun çok eski..onun reklamı olmaz...bence sen yüksek dozda UO almışsın evladım...ööle şey olmaz..hele o kanal dinci bi kanal sanırım...ı-ıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eeheh birşey söyliim mi blackice ın yazısınız il cümlesini zor anladım sırtım tv'ye dönük bölümünü eheheh sırtım tv yi nedense bir kuruluş ismi gibi değerlendirdim,diyorum adam sırtım tv studyolarından döndük mü demek istemiş ne demiş diye bayağı kastım eheh dalga geçebilirsiniz..:)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ulan alice ismini kafadan attım be iki saatir onu tartışıyosunuz.. lily de olabilir lulu'da.. lulu gibi bişeydi..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 adam alice diye bi filmi görmüştür aha kesin alice çocuk filmi bakmadan yapmıştır sonra direk televizyona vermişlerdir Ki türk davranışlarına göre mümkün:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 olabilir vallaha..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Arthur_HellsFire, 05 February 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Öyle tv den ne beklersin ki ?? at gözlüklerin kaç numara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar