Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70 lvl undead rogue warcraft

Thox

Öne çıkan mesajlar

Spinebreaker serverında, full vengeful gearı ve 2 vengeful

maceleri var, pve içinde full t4 gearına sahip.

pvp gearıyla 1756 attack power, 415 resilience, %33,46 criti var. s4 gearı içinde ayrıyetten 2000 arena puanı var ve satılmadığı her hafta içinde 800 arena puanı daha eklenecektir.

Fiyat Olarak da 650m düşünüyorum

Armory :armory linki
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:
daha geçen ay sadece 1 parça t6lı gerisi craft / karazhan gearlı za/tk weaponlu shamanımı 500 ytlye sattım,sen kendi adına konuş vermezler deme,gayet de veriyolar.bence sen bana çok biliosan dicegine git biraz piyasayı takip et öle gel.

sen buldun diye satıcak adam herkes bulacak diye birşey yok. Arada böyle istisnai fiyatlar veren insanlar çıkıyor. bir arkadaşın dediği gibi hem season 4 geliyor hem expansion yolda, bu zamanda tek charlı accye 650 flm kimse vermez.

Satan arkadaşa,

eğer 400 veren varsa bence biraz daha bekle belki 450 çıkar ama sanmıyorum 500 550 ler flm veren çıkacağını, ha şansına birine para batıyordur, wow acc arıyordur adam çıkartır 600 ytl de verir ama normal şartlarda 400 ytl bu accye fena bir fiyat değil, ha paraya acil ihtiyacım yok diosan bekle daha 2 hafta 3 hafta ne kadar istersen ama paraya da ihtiyacın varsa dediğim gibi bence 400 ytl fena rakam değil
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
birine para batıyormuş sahiden demek ki

araştırmalara göre insanların en uyuz oldugu şeylerden biri kendilerine "ben sana demiştim" denmesiymiş,ben de bana söylenilmesinden nefret ederim,o yüzden başkasına da söylemicem.

evet bi chara 500-600 milyon vermek sence bence onca bunca saçma olabilir,böyle durumda "ben bu chara 600 milyon vermem" demek gerekir, bu char 600 milyon etmez degil.şahsen ben de kafasında allah bile yazsa bi pixel yığınına 600 milyon vermem ama veren çok ve ben bu yüzden rahatça istedigin fiyat eder demiştim arkadaşa.daha önce ben de abuk fiyata char sattıgım için biliyorum.neyse,hayırlı olsun satana da alana da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...