Thox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Spinebreaker serverında, full vengeful gearı ve 2 vengeful maceleri var, pve içinde full t4 gearına sahip. pvp gearıyla 1756 attack power, 415 resilience, %33,46 criti var. s4 gearı içinde ayrıyetten 2000 arena puanı var ve satılmadığı her hafta içinde 800 arena puanı daha eklenecektir. Fiyat Olarak da 650m düşünüyorum Armory :armory linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hadi baltalayalım.. çok pahalı. sen onu yabancı sitelerde sat. git burdan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 en son verilen teklifi bilsen bence pekd epahalı demessin, ayrıca o üzerindeki itemlere bi bak lütfen kaç kişi de varki, bide onları almak için harcadığım emeği düşün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 650 etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ne kadar eder sence peki gangren? baktımda paticikde fiyatlar dier sitelere göre biraz düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aylık parasını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 350 edebilir sansliysan ama 300 e kesin satarsin bence. Biraz bekle acele etmezsen 350 ye flm gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Spiegel said: 350 edebilir sansliysan ama 300 e kesin satarsin bence. Biraz bekle acele etmezsen 350 ye flm gidebilir dalga filan mı geçiosun :D:D çok rahat eder 650 epic flying mountu da varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 biraz beklerse fiyatı düşer bence s4 ler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 650 etmez kardesim epic mount ne isine yaricaz pvp chari arena bg yapar sadece arada gold icin primal farmlar daily yapar. Ben pvp setine bakarak yorum yaptim. 350 Eder max bence. 650 vermez kimse bu saatten sora wow accye. Sen al o kdr biliosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 daha geçen ay sadece 1 parça t6lı gerisi craft / karazhan gearlı za/tk weaponlu shamanımı 500 ytlye sattım,sen kendi adına konuş vermezler deme,gayet de veriyolar.bence sen bana çok biliosan dicegine git biraz piyasayı takip et öle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sorun şu ki alanı var mı? yani alanı olursa 1000 e de satarsın. ancak s4 geldi gelecek denirken şu charın gideceği max rakam 400 olur. şu an full t6 lı shamanlar 650 den gidiyor. ne yazıkki fiyatlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Şuan için 400m teklif veren oldu, arkadaşlarımla görüşüyorum 500 den aşağı bile gitse üzülürüz diyo hepsi, ama paticikte biraz ucuzdan gidiyo,ama tahminim min 550 den satılır gibi öyle görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 böyle karakterleri yapmak artık çocuk oyuncağı oldu ama inşallah memnun olabileceğin bir fiyata satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Anubisath said: daha geçen ay sadece 1 parça t6lı gerisi craft / karazhan gearlı za/tk weaponlu shamanımı 500 ytlye sattım,sen kendi adına konuş vermezler deme,gayet de veriyolar.bence sen bana çok biliosan dicegine git biraz piyasayı takip et öle gel. sen buldun diye satıcak adam herkes bulacak diye birşey yok. Arada böyle istisnai fiyatlar veren insanlar çıkıyor. bir arkadaşın dediği gibi hem season 4 geliyor hem expansion yolda, bu zamanda tek charlı accye 650 flm kimse vermez. Satan arkadaşa, eğer 400 veren varsa bence biraz daha bekle belki 450 çıkar ama sanmıyorum 500 550 ler flm veren çıkacağını, ha şansına birine para batıyordur, wow acc arıyordur adam çıkartır 600 ytl de verir ama normal şartlarda 400 ytl bu accye fena bir fiyat değil, ha paraya acil ihtiyacım yok diosan bekle daha 2 hafta 3 hafta ne kadar istersen ama paraya da ihtiyacın varsa dediğim gibi bence 400 ytl fena rakam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 neyse arkadaşlar charı sattım sonun da tamda istediğim fiyattan 600m dan sattım istanbulda olan birisine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 birine para batıyormuş sahiden demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Spiegel said: birine para batıyormuş sahiden demek ki araştırmalara göre insanların en uyuz oldugu şeylerden biri kendilerine "ben sana demiştim" denmesiymiş,ben de bana söylenilmesinden nefret ederim,o yüzden başkasına da söylemicem. evet bi chara 500-600 milyon vermek sence bence onca bunca saçma olabilir,böyle durumda "ben bu chara 600 milyon vermem" demek gerekir, bu char 600 milyon etmez degil.şahsen ben de kafasında allah bile yazsa bi pixel yığınına 600 milyon vermem ama veren çok ve ben bu yüzden rahatça istedigin fiyat eder demiştim arkadaşa.daha önce ben de abuk fiyata char sattıgım için biliyorum.neyse,hayırlı olsun satana da alana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 sağda solda bundan biraz daha dandik charları 200 300 arası satanlar var ben ona göre konuştum biraz da... ama haklısın, ben zaten vermezdim wow europe un en iyi charı olsa çıkartıp 600 650 ytl vermem bir oyun accountuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 amaç eğlenmek güzel vakit geçirmek olduktan sonra, ne diye char alasınki zaten... olay onu kendinin yaratması zaten bence... bende char sattım wow da 1 sene önce ama bence çok saçma almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar