pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kizi icir, ormana birak. bak kopek gibi geliyo mu gelmiyo mu pesinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 byzasz demiş ama ben de söyleyeyim egoya meze olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Kız peşimden biraz daha koş ilerde kafama eserse takılırız demiş yani ; açık kapı bırakmış ki ümidi kesip kaçma şımartmaya devam et.Ne egoist insanlar bu kızlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ayak yapıyo, sen de eşeklik yapıp üstüne gidersen süründürür. Çek kendini geriye, gelirse senindir, gelmezse zaten hiç olmamıştır. (Heyt be!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 huun said: Uzun süredir arkadaştık???, uzun suren arkadaslıkta seni tanıyamadım bundan sonra biraz tanıyım bakalm belki bişeyler olur gibin nişe demiş heralde salla gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Asteroth said: Ayak yapıyo, sen de eşeklik yapıp üstüne gidersen süründürür. Çek kendini geriye, gelirse senindir, gelmezse zaten hiç olmamıştır. (Heyt be!) özlü sözler vol. 1 ! yürü be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 peşinden koşarsan maymun olursun.. hayatında o konuşmayı yapmamışsın gibi normal olmaya devam ediceksin..evinin kadını çocuklarının anası olacaksın..tamammı hadi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Marl0_on said: Benim bi sevdiceğim vardı, ben ayrıldıktan sonra, the oc izlediğimde anladım her bir hareketinde o diziden etkilendiğini. spoiler var, kaç. Goyayım mischa barton'a. laf koy mischa'ma hem rachel'i mischa'dan nası daha güzel buluon hala anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 atar yap kıza. 1-2 hafta ıcınde kararı değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 owshit said: Kız peşimden biraz daha koş ilerde kafama eserse takılırız demiş yani ; açık kapı bırakmış ki ümidi kesip kaçma şımartmaya devam et.Ne egoist insanlar bu kızlar ya oha çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 vermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Salla gitsin... Zamanında bende birine çıkma teklif etmiştim ama o kopma noktasında olan ilişkisini tercih etti.Bende bi daha ona ne bi pas verdim nede böyle bi konu açtım. Ve şu anda başka bi kız var ve benim o kıza olan ilgim diğerini öldürüyor(Haftada 3 gün kurs için görüyoz birbirimizi)Ve şimdi aynı teklifi tekrar yapayım diye içime düşücek ama ben zaten ayrılırken demiştim. "Bengü" den Unut Beni şarkısını söyle diye(anladın sen onu) Bitermi elbette bitmez "Ebru Gündeş"den Gidene kal demem şarkısınıda ortaya karışık meze yapsın eheehe Sen boşver arkadaşım mutlaka daha güzel daha anlayışlı bir kız cıkıyor.Hayat uzun yaşamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Haklısın kardeş hayat devam ediyor.Ama genel kız profili değişmiyor.Gözleri hep yükseklerde,gücün peşindeler istisnalar dışında çoğunun kafasında tilkiler dolaşıyor..Düzgün birini bulmak zor.Sen niye düzgün kalasınki diye soran olursa,ruh meselesi.Rol yap nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Walk Away Renée diyorum senin için, daha doğrusu sen bunu kzıa diyosun. (şarkı şarkı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar