Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Fişi takıyorum, usb kablosunu takıyorum, ama bilgisayar görmüyor, aletin ışığı da yanmıyor. Acaba kısa devre mi oldu? Gerçi durduk yere nasıl olur o da ayrı soru. Acaba kaspersky veya spybot yazılımları mı blokladı? Eğer öyleyse Blokladıkları programları nereden görebilirim, böyle bir menü gözüme çarpmadı. Acaba virüs yüzünden bozulmuş olabilir mi? O yüzden mi çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 1. taktığın prize elektrik gidiyor mu? 2. kabloyla oynayınca güç ışığı yanıyor mu? 3. içi açılıp bakılabilecek gibi mi, temassızlık olmuş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 usb kablosunu degi$tir. genelde kucuk pin kullaniyor usb hdd ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hata tespit için en temel yöntem osi layer, her elektronik alete uyar en alt katmandan başlayarak kontrol etmen tavsiye edilir. elektrik prizi kablolar güç kaynagı kısa devreler fiziksel hasar durumları derken güç geliyor ise o zaman hdd de sorun olabilir o da yok ise yazılımsal sorun olusmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yeni konu açmayayım dedim, bende de aynı problem var. kutunun ışığı yanıyor ancak pc den ne bir bağlantı sesi geliyor ne de hdd nin o çalışma sesi geliyor, biraz bekleyince geliyor gerçi ama yine görmüyor pc. anlamadım gg mi oldu hdd şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 2 farklı arkadaşın farklı marka hard disklerindede aynı sorun vardı. vista mı kullanıyosunuz? acaba işletim sisteminde mi bişiy var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 xp kullanıyorum da 3-5 gün önce çalışıyordu gayet ne oldu birden anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hddyi pcnin içinde monte ettim gayet görüyor, sanıyorum kutuda bir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 external box + hardisk ise hardisk yerinden oynayınca benzer etkiler yaratıyor birde benim bir kere başıma geldi external box yandı ama hardisk sapasaglamdı bilgiye taktm muslu mesut calsior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar