DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: RamsesII, 03 February 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Abi son dünya kupasındaki maç anlatan trt spikeri inanılmazdı.Adam scholesa şulız diyordu... o gene ii.. beyykım diodu esas [Bu mesaj DonCorleone tarafından 03 February 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hayda.. 2 tane gelmiş nie ki.. olsun pekişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yaw bi ara starin şampiyonlar liginde maçlari sunan bi herif vardiya. acaip mal bişeydi onun adini hatirlayan varmi? penalti olmuştu son dakikalarda herta berlin maçı gs ile hagi evet hagi ve penalti sayin seyirciler. :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya unuturmuyum onu hala maç annatıor o sabri ugan deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Reha Muhtar muahauah Saka bı yana kılım o adama ya Spıker deıl yorumcu ama olsun[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Show Radyoda cvardı bi tane şimdi cine5e spor müdürü oldu o adam rulaz!! Arrrielll orrrttegaaaa!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophoq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tv 8 deki spikerler italya liginde çok güzel anlatıyo. Ama heyecan yok. Ziya Şendil RULLZZ. Onu bunu bilmem ama iddia ediyorum dünyanın en yawaş konuşan sunucu ŞANSAL BÜYÜKAĞA. EEeeeevvvvveeeeettttt ssaaaayyyyyıııınnnnn ssseeeyyyiiirrrciiiiyeeerrrr Kaaadııııkkkooooyyyy'dddeeennn goooolll haaabbeeerrrllleeerriiii gggeellllmmmeeeyyyeee dddeeevvvaaammm eeedddiiiyoooorrr !!! :P[signature][hline]8-) Ruxlehoos Quathemoc 8-) Etheria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben tabiki..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tgrt spikerinin adını unuttum hasta gs li olan kimdi ya o bombaydı bide İlker Yasin çok bombaydı Ama benım ençok hoşuma giden bjkli spiker olur zaten çünkü gol olduğu zaman bağrışı önemli çoştursun beni yeter :) yoruma baktığım yok maça kendini verince spikerin sesini duymuyorsun.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 show radyo'da mac anlatan bi adam vardi , cok zevkli oluyor hem iyi heycanlandiriyor hem adam maymunluk yapiyor gulduruyor.mac dinlerken egleniyorsun yani ,monoton gecmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fran Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ümit Aktan fecii komedi bence en iyisi Ercan Taner[signature][hline]ÖNCE BEŞİKTAŞ VARDI !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar