Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi futbol spikeri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 03 February 2004 14:37 tarihinde demiş ki:
Abi son dünya kupasındaki maç anlatan trt spikeri inanılmazdı.Adam scholesa şulız diyordu...

o gene ii..

beyykım diodu esas

[Bu mesaj DonCorleone tarafından 03 February 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw bi ara starin şampiyonlar liginde maçlari sunan bi herif vardiya. acaip mal bişeydi onun adini hatirlayan varmi? penalti olmuştu son dakikalarda herta berlin maçı gs ile hagi evet hagi ve penalti sayin seyirciler. :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Show Radyoda cvardı bi tane şimdi cine5e spor müdürü oldu o adam rulaz!!

Arrrielll orrrttegaaaa!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Tv 8 deki spikerler italya liginde çok güzel anlatıyo. Ama heyecan yok. Ziya Şendil RULLZZ. Onu bunu bilmem ama iddia ediyorum dünyanın en yawaş konuşan sunucu ŞANSAL BÜYÜKAĞA. EEeeeevvvvveeeeettttt ssaaaayyyyyıııınnnnn ssseeeyyyiiirrrciiiiyeeerrrr Kaaadııııkkkooooyyyy'dddeeennn goooolll haaabbeeerrrllleeerriiii gggeellllmmmeeeyyyeee dddeeevvvaaammm eeedddiiiyoooorrr !!! :P[signature][hline]8-) Ruxlehoos Quathemoc 8-)
Etheria
Mesaj tarihi:
Tgrt spikerinin adını unuttum hasta gs li olan kimdi ya o bombaydı
bide İlker Yasin çok bombaydı

Ama benım ençok hoşuma giden bjkli spiker olur zaten çünkü gol olduğu zaman bağrışı önemli çoştursun beni yeter :) yoruma baktığım yok maça kendini verince spikerin sesini duymuyorsun.[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
show radyo'da mac anlatan bi adam vardi , cok zevkli oluyor hem iyi heycanlandiriyor hem adam maymunluk yapiyor gulduruyor.mac dinlerken egleniyorsun yani ,monoton gecmiyor :)
  • Yeni Oluştur...