Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona-Manchester united...

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

ya zaten avrupadaki hakemlerin bizimkilerden daha mı iyi oldugunu sanıyosunuz? hiç öyle değil. bizim hakemlerimiz en az onlar kadar iyi hakem, ama gerizekalı medya ve yöneticilerin her hatadan sonra art niyet araması, hakemleri acımasızla eleştirmesi, hatta hakaret etmesi bizim hakemlerimizi başarısız yapıyor.

avrupada insanlar hakemlerin verdigi kararlar yanlıs olsa da hakemlere güvendiginden hata yapmıs olabilmesini normal karsılıyor. tabi büyük bir pay da oyunculara dusuyor. hakemlere yardımcı olmazlarsa her hatada cemkirmeye de hakları yok.

bizim hakemlerin yaptıgı hataların cok daha beterlerini, cok daha kritik maclarda gordum. ama hiç tartışıldıgını gormedim. bence biraz daha hakemlerimize güvenmeliyiz. iyi niyetle gördüğünü calan bir hakem olduguna inanırsak sorun olmaz. tabi bunun saglanması için önce baştaki yöneticilerin adam gibi demeçler vermeleri lazım. her mac oncesi ya da sonrası ortalıgı kıskırtmak kimseye fayda saglamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
bir maçın boş veya sıkıcı geçmemesi için illa gol mü olması lazım ? gayet eğlenceli maçtı lafım sıkıcıydı hebele hübele diyenlere :P

Sıkıcıydı hebele hübele :D Pozisyon yok,gol yok,barca yaklasık 50 kez aynı sekilde atak yaptı manchester aynı sekilde karsıladı.Yoksa karşılıklı pozisyonlar,güzel ataklaklar,mücadele,goller oldu da biz mi beğenmedik
Sosyal ağlarda paylaş

ya disaridan baktiginiz gibi degil onlarin da Futbol dunyasi hehe, Premier Ligin maratonu, altipaslari var yani, ve oradada acimasiz laflar gecmiyor degil...

"Ronny, sence Mr. Webb bugun nasil bir mac cikardi?"
"Iyi niyetinden suphem yok ama Hakemlik okuluna geri donsun lutfen... oyunu katletti, mahfetti"

Tamam boyle diyaloglar gecmese de, kendi usulleriyle cok acimasizca elestirebiliyorlar hakemleri de, ama gunler surmuyor... taraftarin da dusuncesi bu ama, olgun karsiliyorlar cogu seyi.
Sosyal ağlarda paylaş

ula nerde ezdi..
Man Utd gibi çakılsın defans, ben de ortasahada top yapıyım, bi aşşa bi yukarı.. Yaparsın çok rahat ne var ki..

Koy ortaya maldonado o zaten o görevi tek başına yapar, e man utd gibi de kimse topa zıplamaz, çakılı kalır, 2 adım sağa atmaz ise, ben de oynarım yuzde 65 topla..

İçeriye bile giremediler, nasıl ezmek bu ?
Man UTD çok daha teklikeli geldi bence, Barcelona kalesine.. Ama beceremediler gol atmayı.

Maç sıkıcıydı işte, Barcelona ezmedi, kim yazıyor bunları..
Sosyal ağlarda paylaş

Savunma futbolu terimini duymadınız mı arkadaşlar ya? Bir tane çaprazdan pozisyonu var Barça'nın başka hiçbirşeyi yok. Ki göbekte ön libero Hargreaves oynadı Ferdinand'ın yanında. Savunması delik Manchester'a gol atamadı ezik Barça. Kaldı ki Park'ı Messi çıkınca çıkartsaydı Ferguson, Nani'yi onun yerine alıp forvetleri bıraksaydı gol de atardı. Park bir kez daha odun olduğunu gösterdi valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
abi adamlar inanıyolar hakemin art niyetle yonetmedigine, o yuzden sorun olmuyor. neden o zaman ingiltere'den hakemler avrupada mac yonetirken bizimkiler yonetilmiyor?

bu konuyu spor yazari bir aile tanidigiyla konusmustum gecen sene, adamin soyledigi uefa da kulislerde lobimizin felaket oldugu, Erzik olmasa hic bu ulkenin lehine duzgun girisimlerin yapilmadigi, ozellikle kendi MHK mizin kendisine guvenip avrupaya dogru duzgun liste yollayip lobi yapamamasi. Korkuyorlar burdaki tepkileri ordan da alacaklar diye heueh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...