Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tutnickiyançek said: Nedir bu türklerdeki askerlik sevgisi anlayamıyorum. Bıkmadımı piyasa asker filmi,dizisi vs. Ayrıca tamamen milliyetçi duygular üzerine abanılmış esnaf işi film.Çöp Ahh canım benim gel sen şöyle kucağıma aman da aman balonunda mı olmuş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hehe fake ama iyi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tut niki yan çek, nikimden aşağı, nikimle kuşağım gibi aynı elden çıkma bisürü balon var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 valla demeyi unutmuşum, filmin ilk yarısı mükemmele yakın ve objektif bir anlatımda, ancak ikinci yarısında, hele sonlarına doğru filmde bir etki var. bir tatsızlık var yani bir şeyler zorla seyirciye dayatılmış. mustafa filminin atatürke yaklaşımı kadar belirgin ve saldırgan olmasa da, özellikle sonlardaki baskında sahneler inandırıcılığını yitirmişti. yine de ilk yarısı için bile izlemeye değer diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Gilean said: evet kurtlar vadisi ırak daha iyiydi yine dffds şaka bi yana film olmamış arkadaşlar kabul edin. müthiş bi film yapılabilirmiş ama olmamış. hayır olmuş lan sen kabul et.et çabuk biz nie senin düşünceni kabul edioz sen kimsinç. >al sana senin mantığınla bir cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 benim mantığım daha önceki sayfalarda açıklamalı olarak var okursan göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Verlure said: 10 üzerinden 3.45 veriyorum pulp fictiona ise 6.0 armageddon 5.3 iyi kötü çirkine 4.3 veriyorurm yane iyi film peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben daha yeni izleme fırsatı buldum. Askerden döndükten sonra izleyince ayrı bir etkisi oluyor. Doğuda askerlik yapmadım ama tüm rütbeliler doğudan gelenlerdi. Çatışmaya filan girmiş adamlardı. Anlattıkları hikayelerden sonra film etkiliyor insanı. Ben beğendim filmi. Film tamamen terörün psikolojik etkileri üzerine yapılmış, kimseye laf attığını düşünmüyorum. Filmin hemen başındaki yüzbaşının konuşması sağlamdı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sayfada epik trolluk olmuş. Kutlarım lan. Üşenmeden okudum. Çok şey öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu akşam yeni izleme imkanı buldum ve beklentilerimin üstünde etkileyici bir film ile karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar