Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinek istemiyorum.


Fly

Öne çıkan mesajlar

bir de göze kaçan sinekler vardır hele ki bisiklet binerken . 15 dakka işini gücünü bırakıp onunla uğraşırsın.

benim mi başıma geldi 5-6 sefer oldu bu olay alnım burnumun oralar değil direk gözün içine giriyor sinek ya ayarlamış gibi. acaba gözden gelen enerjiyle karadeliğe tutulmuş gibi mi oluyor sinek:9
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karasinek salağı esas can sıkan. eve girdimi -aptal şey- açık camın yanından geçip pencereye vuruyor kafasını bazır bazır.. ama çıkmıyor dışarı! o da yetmiyor, çıksın diye havlu ile gütmeme rağmen (havlu sallayarak cama yönlendirme) çıkmıyor ve tam tv izlemeye oturduğumda suratıma çarpmaya çalışıyor. bi nevi. "kapıyı kapayıp içeriye kokusuz raid sıkacağına ve beni öldüreceğine inanmıyorum! ha ha ha" bağırışı..

FSSTT! 4dk sonra..

yerde bazır bazır tepe üstü tepinen salak huzurlu bir şekilde tuvalet kağıdı katmanıyla alınır. tuvalet kağıdı içerisinde bazırdamaya devam eden salak klozetin içerisine bırakılır ve sefil yaşamı sonlandırılır.

evrenin en salak canlısı olduğunu düşünüyorum bazen. evrimini beyin geliştirmek yerine hızlı uçmaya ve keskin yön değiştirmeye harcamış. keşke bi iki puan da intelligence a yatırsaymış..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...