LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 JD said: Ya annamadım çocuklara olan şey nie resmi bayram olur amma tatili seven milletiz ya osuruktan herşeyi bayram ediorz Iste bu zihniyet 5-10 yila kalmaz kutlu dogum haftasini kutlamaya baslar hayirlisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 kutlu olsun !X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 JD said: Ya annamadım çocuklara olan şey nie resmi bayram olur amma tatili seven milletiz ya osuruktan herşeyi bayram ediorz amerikan lisesi gormemisin sen (e tabi :P) ben tatilden biktim adamlar tatil etmekten bikmadi yani ne diyim. kutlu olsun ayrica :D edit: gugil gugil demisiniz bide, pdt'da saat 10:09 suan yani daha 22 nisan, belki degistirir google.com da 2 saat sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Nice 23 Nisan bayramları görelim , kutlu olsun hayırlı olsun. Google gene güzellik yapmış bizim için bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 çok seviyorum 23 Nisan'I!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Kutlu olsun.En samimi günlerden biri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Viktor said: vay be egemenligin padisahtan halka gectigi gunu halk sadece cocuk bayrami olarak algilamis tebrikz bence daha güzel böle, röttörö röttörö sokaklarda rap rap yüriyicğeimize, her bi yerlerden cocuklar gelsin kaynaşalım mutlu olalım sevinelim falan istiyorum ben. tamam eyvallah hatırlamak lazım bazı şeyleri, ama günümüz adına gelcek adına bişiler yapılabileceğimiz bi günde tümüyle gecmişe takılmanında manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 BioHazarD said: edit: gugil gugil demisiniz bide, pdt'da saat 10:09 suan yani daha 22 nisan, belki degistirir google.com da 2 saat sonra :P google internet saati kullnıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 o mesaji yazdigim sirada hala 22 april earth day logosu vardi ama koymamislar bizimkini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 gugıl da güzel bir 23 nisan logosu koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 neşe doluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kutlu olsun =) cocukların her yönden iyi yetistirilmesi lazım,bu ülkenin onlara ihtiyacı var siirt haberini okuduktan sonra,hala soktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar