Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de mutlaka gidilmesi gereken yerler?

Peter

Öne çıkan mesajlar

Luriel said:
izmirde pek güzel nargileci yok ama en iyileri olarak nargile konagı ve bostanlıda sultan köşkü var. sultan köşkü daha iyidir ama.

nargile için alsancakta osmanlı kahveside fena değildir biraz serttir ve sadece dışarda içilmesine izin verildiği için kışın kötü bir yerdir

ayrıca bu üçünden daha iyi nargile yapan yer inciraltındaki çifte kumrular diyorum başkada birşey demiyorum. ancak nargileye bakan 2 kişi var biri kadın diğeri erkek öğlenleri kadın oluyor o zaman kötüdür nargile ve köz ancak erkek eleman gelince doyumsuz nargile oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Kallavi'de su an calisan nargile ustasinin buldugunu iddaa ettigi birsey, Istanbul'da onun calistigi eski yerde ve Kallavi'de varmis sadece.

Limon ve portakalli'da oluyor.

Nargile tutununun koyuldugu kil var ya hani normalde. Iste o yok. Onun yerine portakali ikiye boluyor, icini oyuyor, sonra portakalli tutunu o yarim portakal kabugunun icine koyuyor. Aluminyum folyo ile sariyor, alt tarafina da nargilenin altina giden cubuk kadar buyuklukte delik aciyor, orayi da folyoyla sarmayalip ustu komurler icin, alti da boruya versin diye ufak ufak deliyor. Sonra tutturuyor cubuga sararak. Cevresine portakal ici dosuyor komurle guzel koku versin diye. Su yerine de portakal serbesti koyuyor altina. Yeminle portakal yemis gibi oluyorsun ben oyle nargileyi hayatimda icmedim bi nargile fani olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Nargile ve churchill icin Guzelyali'daki Siesta'yi onerebilirim. Yazin ve sahil tarafindaki bahcesini ama. Orada son ictigim nargileyi cok cok begendim, ama arkadasin nargile yapan elemani tanimasiyla alakali olabilir, o yuzden objektif bir yorum yapamiyorum, ama Izmir'de ictigim en iyi churchill'i Siesta yapiyor net olarak soyleyebilirim.

Kokorec icin gece bir saatten sonra Kibris Sehitleri'ne cikan, tirportoru, siyah-beyaz ufak televizyonu olan amcayi oneriyorum :)

Asansor'un kafesi yine guzel bir aksamustu gecirilebilecek bir yer. Gunbatimi izlenip donulebilir.

Kahvalti icin Inciralti tarafinda Patlican var. Gozlemesi, kahvaltisi, ortami guzel. Iyice buyuttuler yalniz isi, eskiden gidip huzurlu kahvaltimizi edebiliyorken masa icin sira bekler olduk. Az gider olduk o yuzden.

Haa bir de, Guzelbahce iskelede Ferhat Bufe var, balik ekmek yapiyor. Yolunuz o tarafa duserse mutlaka yiyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kibris sehitlerde loplop iyi..

Vision var.. guzel eve yakin oldugu icin ortak toplanma alani oldu artik guzelyalida..

Nargile icin Nargile konagi..orta sekerli bir kahve de soylerseniz yaninda bana dua edersiniz :)

Kahve demisken kemeraltinda fincanda pisen kahveyi yapan bi yer var...bulun orayi pisman olmazsiniz..

Bornovada Adalya cafe var..frp tayfasinin toplandigi mekan diebilirz..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Miniş said:
Ben İzmir Bornavada yaşıyorum.Her gün gittigim iki yer var sevgi yolu ve Form tavsiye ettigim tek yer bi kız olarak tabi ama gezicem diyosanız Buca yı gezebilirsiniz tavsiye ediyorum.>:D<

Buca'ma laf yok! Buca FORZAAA :P

said:
Kahve demisken kemeraltinda fincanda pisen kahveyi yapan bi yer var...bulun orayi pisman olmazsiniz..

+1!
Sosyal ağlarda paylaş

luriel üsküdar çaycısını oradaki dandik yerle karışıtırmış, üsküdar çaycısında nargile güzel idir. ama en iyi sultan köşk'tür bence de...
bornovada istanbul kokoreç de güzel kokoreç yapıyor bence.
bir de waffle wafflecı akın'da yenir, merkez buca, şube k.park :D
Sosyal ağlarda paylaş

kimse yazmamış sanırım

güzel manzarada yemek ve bişeyler icmek icin otoban da ceşme yolu üzerinde texmex ve ocakbaşı var.
balık için inciraltı marina nın orda sipahi var.inciraltı devlet yurdunun ilersinde bi yer vardı unuttum adını.
endülüs ya da alsancak meyhanesi fasıl icin olabilir.
gidip ucuz bira ve eglence istiosanız haftasonu pupa var gitar calan eleman eglendiriyor.silence olabilir belki ya da bornovada beri var.
kafama göre takılayım diosan al biranı cık güzelyalı köprüsünün oraya.ya da alsancak kordona.
karşıyakayı cok bilmiorum gerci bu taraflarda bunlar var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...