slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Luriel said: izmirde pek güzel nargileci yok ama en iyileri olarak nargile konagı ve bostanlıda sultan köşkü var. sultan köşkü daha iyidir ama. nargile için alsancakta osmanlı kahveside fena değildir biraz serttir ve sadece dışarda içilmesine izin verildiği için kışın kötü bir yerdir ayrıca bu üçünden daha iyi nargile yapan yer inciraltındaki çifte kumrular diyorum başkada birşey demiyorum. ancak nargileye bakan 2 kişi var biri kadın diğeri erkek öğlenleri kadın oluyor o zaman kötüdür nargile ve köz ancak erkek eleman gelince doyumsuz nargile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miniþ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ben İzmir Bornavada yaşıyorum.Her gün gittigim iki yer var sevgi yolu ve Form tavsiye ettigim tek yer bi kız olarak tabi ama gezicem diyosanız Buca yı gezebilirsiniz tavsiye ediyorum.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Zevksiz misin? Buca saçma sapan bir yer. Hayvan bağlasan durmaz. Bornova da bir iki mekan dışında gidilip, dolaşılıcak yer değil. Sevgi yolu dedikleri de benim adımımla iki normal insan adımıyla üç adım kadar bir yer. Ne yapıyorsun ki sen her gün oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bucada bu egitim var baska da bi yer yok...hukuk bile cekilmez hani.. Alsancak gazi kadinlar sokagi iyidir..kibris sehitler gezilesi dolasilasi bi yerdir..sahil izmirdir-izmir sahildir.. Ama esas hayat bornovadadir..bornovaya tasinip DA HOUSE kurucam insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sevgi yolu ne allaşkına bütün kalitesiz cafeleri bi araya toplamışlar sevgi yolu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Aah ah, Izmir'de nargile icin mukemmel lokasyon var (Kordon), fakat gel gor ki Kallavi gibi bir nargileci yok ne yazik ki. CANLI NARGILE ISTIYORUM LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "canlı nargile" derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kallavi'de su an calisan nargile ustasinin buldugunu iddaa ettigi birsey, Istanbul'da onun calistigi eski yerde ve Kallavi'de varmis sadece. Limon ve portakalli'da oluyor. Nargile tutununun koyuldugu kil var ya hani normalde. Iste o yok. Onun yerine portakali ikiye boluyor, icini oyuyor, sonra portakalli tutunu o yarim portakal kabugunun icine koyuyor. Aluminyum folyo ile sariyor, alt tarafina da nargilenin altina giden cubuk kadar buyuklukte delik aciyor, orayi da folyoyla sarmayalip ustu komurler icin, alti da boruya versin diye ufak ufak deliyor. Sonra tutturuyor cubuga sararak. Cevresine portakal ici dosuyor komurle guzel koku versin diye. Su yerine de portakal serbesti koyuyor altina. Yeminle portakal yemis gibi oluyorsun ben oyle nargileyi hayatimda icmedim bi nargile fani olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 adam bulunduğunu iddia ediyor. sen içtin mi şimdi içmedin mi bunu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Her hafta en az 1 kere ictim gectigimiz senede, 10 gun once sonuncusunu ictim ama, bi daha Istanbul Aralik'a kadar yok :( Buldugunu iddaa ediyor derken, belki o adam icat etmemistir bi yerden calmistir fikri diyerek soledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babua Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nargile ve churchill icin Guzelyali'daki Siesta'yi onerebilirim. Yazin ve sahil tarafindaki bahcesini ama. Orada son ictigim nargileyi cok cok begendim, ama arkadasin nargile yapan elemani tanimasiyla alakali olabilir, o yuzden objektif bir yorum yapamiyorum, ama Izmir'de ictigim en iyi churchill'i Siesta yapiyor net olarak soyleyebilirim. Kokorec icin gece bir saatten sonra Kibris Sehitleri'ne cikan, tirportoru, siyah-beyaz ufak televizyonu olan amcayi oneriyorum :) Asansor'un kafesi yine guzel bir aksamustu gecirilebilecek bir yer. Gunbatimi izlenip donulebilir. Kahvalti icin Inciralti tarafinda Patlican var. Gozlemesi, kahvaltisi, ortami guzel. Iyice buyuttuler yalniz isi, eskiden gidip huzurlu kahvaltimizi edebiliyorken masa icin sira bekler olduk. Az gider olduk o yuzden. Haa bir de, Guzelbahce iskelede Ferhat Bufe var, balik ekmek yapiyor. Yolunuz o tarafa duserse mutlaka yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babua Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bi de Kallavi tam nerde ya? Merak ettim simdi portakal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Siesta leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kallavi Istiklal caddesinde ara sokakta, Galatasaray'i gec, in Barcelona'yi falan gec, sonra Adakule midir nedir ona yaklastikca sag tarafina dikkat et Kallavi sokak olacak, orda hemen sokaga girdiginde sagdaki ilk bina, asansorle 4. kata cikican ordan bi ust kata daha cikican orasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kokoreç için kesinlikle kartal kokoreçi tavsiye ederim tam adresini tarif edemesemde atatürk statının oradan gidin kartal nerde derseniz gösterirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kartal kokoreç artık el değiştirdi tatıda mutlaka değişmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Kibris sehitlerde loplop iyi.. Vision var.. guzel eve yakin oldugu icin ortak toplanma alani oldu artik guzelyalida.. Nargile icin Nargile konagi..orta sekerli bir kahve de soylerseniz yaninda bana dua edersiniz :) Kahve demisken kemeraltinda fincanda pisen kahveyi yapan bi yer var...bulun orayi pisman olmazsiniz.. Bornovada Adalya cafe var..frp tayfasinin toplandigi mekan diebilirz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sultan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Miniş said: Ben İzmir Bornavada yaşıyorum.Her gün gittigim iki yer var sevgi yolu ve Form tavsiye ettigim tek yer bi kız olarak tabi ama gezicem diyosanız Buca yı gezebilirsiniz tavsiye ediyorum.>:D< Buca'ma laf yok! Buca FORZAAA :P said: Kahve demisken kemeraltinda fincanda pisen kahveyi yapan bi yer var...bulun orayi pisman olmazsiniz.. +1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gecen gun pasaportta nargile ictim, hani hemen denizin dibinde koltuklar var. Nargile cok noobca hazirlanmisti ama keyfi superdi be dibinde deniz falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yıkmaya çalışıyorlardı bide o terasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 luriel üsküdar çaycısını oradaki dandik yerle karışıtırmış, üsküdar çaycısında nargile güzel idir. ama en iyi sultan köşk'tür bence de... bornovada istanbul kokoreç de güzel kokoreç yapıyor bence. bir de waffle wafflecı akın'da yenir, merkez buca, şube k.park :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kimse yazmamış sanırım güzel manzarada yemek ve bişeyler icmek icin otoban da ceşme yolu üzerinde texmex ve ocakbaşı var. balık için inciraltı marina nın orda sipahi var.inciraltı devlet yurdunun ilersinde bi yer vardı unuttum adını. endülüs ya da alsancak meyhanesi fasıl icin olabilir. gidip ucuz bira ve eglence istiosanız haftasonu pupa var gitar calan eleman eglendiriyor.silence olabilir belki ya da bornovada beri var. kafama göre takılayım diosan al biranı cık güzelyalı köprüsünün oraya.ya da alsancak kordona. karşıyakayı cok bilmiorum gerci bu taraflarda bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar