Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi yer ayırtsak olmaz mı? ekşi sözlük 50 çadırlık yer ayırtmış. biz de ayırtalım 25 çadırlık yer yanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zydar said: bizim ekip şu : demorah ben kingofloss xunn cleglaw chastise zheld madboy şimdilik bu :D pati flaması ayarlıyoruz dikicez kamp alanına herkezi bekliyoruz ^^ Ben çadırı forumdan olmayan başka bir arkadaşla dikiyorum valla, ha ayriyetten size de uğrarım muhabbet ederiz takılırız vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben 8 gibi çıkıcam çadırı yüklenip, kapıda görürseniz kaynayın çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim icin de eglenin yavs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 biz saat 10 da bursadan cıkıyoruz yola büyük ihtimalle 1 gibi falan konser alanında oluruz gibi gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 havuz ücretsizmiş, milyonlarca kişi girip pisletmeden bi su yüzü görebilirim erken saatlerde. deli gibi özledim suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben yalnız kaldım yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben de ordayım bi probleminiz olursa danışabilirsiniz bana. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o değilde paintball yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Lidriel said: havuz ücretsizmiş, milyonlarca kişi girip pisletmeden bi su yüzü görebilirim erken saatlerde. deli gibi özledim suyu nasıl bu havuz buyuk mu? etrafı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çok değil, girmeyin havuza mavuza ya mikrop kaparsınzı abi metal festivali bu unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tşkler. haklısın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kapılar açılır, çadırı önceki tecrübeler ışığında 5 dakkada kurar mayonu giyer havuza atlarsın, 10 dakka serinlersin çıkarsın hiçbişi olmaz ^^ havuz büyük bu arada gerçi kapılar açıldığında orada olma ihtimalim yok bu uyuşukluk ile yalan olur bu plan =/ olsun düşüncesi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 besiktastan parkorman'a dolmus ne kadar surede goturur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 maslaktan gidecez işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 balom ertelendi ve gelebiliyorum. yarın biletimi ve çadırımı alıp gelicem. taib önce satın alıcam. yalnızım muhtemelen. pati zone'a geliyorum yani. şey sorcam, biletix gişesinden direk nakit alabiliyoruz di mi karta falan bulaşmadan? bir de nasıl buluşacağız orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nakit alabiliyosun tabii biletix'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sağolun bi soru daha, çadırı nerden temin ettiniz? kahrolsun son anda iptal olan balo. beni tam anlamıyla hazırlıksız yakaladı. azmedip son günden herşeyi halledicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kuvvetle muhtemel girişte satıyorlardır çadır madır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çadırı girişten mirişten almayn resmen girer. koçtaşta 2 kişlik 28 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bide havuzun üstünü kapatıyolar tahtayla konser olucağı zaman pek heveslenmeyin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Şu patizone olayını bi açıklayın ya? Tek başıma sıkılırım diye gelmek istemiyorum sırf. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 koçaş moçaşda yatar mavi 2 direkli çadırlar almayın sakın içinde kalamazsınız. bim'de süper çadırlar satıldı geçen kaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 elesso said: bide havuzun üstünü kapatıyolar tahtayla konser olucağı zaman pek heveslenmeyin :). resmi sitesinde açık olacağı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hadi çıktım ben yola yarın görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar