deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ulan Dark Tranquillity geliyormuş, okulda posterde gördüm bugün, halay çeke çeke gidip bilet alıcam yarın nihohoahah. Her ne kadar canlı performansları kötü de deseler, adamları kendi gözlerimle görmek yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Olm bileti aldık ama sonraki gün YDS var ya, ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Şu sahne önü olayını garip yapmışlar... Şimdi bi kombine var, bi tek günlük var bi de ayrıca sahne önü var 30ytl'ye. Yani normal bir bilet alıyoruz bi de üstüne sahne önü için +30ytl'lik ayrı bilet alıyoruz. Sahneönü kombine veya tek günlük sahne önü diye kategori yapmak yerine böyle yapmışlar. Çok pahalı geldi bana. Tek günü sahneönünde geçirmek isteyen biri 3 günlük kombine parası veriyor.hmpf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Benim de sonraki gün 2 tane bütüm var, bi tanesinden de 3 senedir geçemiyorum. Ama kim takar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 lolz. okul kaçmıyor sonuçta di mi dsasddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 pazar sabahı yds var bir de. Orphaned Land izleyememe olasılığım var o yüzden. iyi değil. hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Orphaned Land izlenmez mi ya :P , RtN'de tanıdıydım hastaları oldum adamların. O kadar kalırsan ona da kal bence sonuçta 1 saat. Biraz geç çıksalar 2 saat kaybetceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 3 gün de ordayım. Kamp yapar mıyım bilmiorum , gidip gelebilirim her gün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kamp işi benim de kafama yatmadı daha ama nasıl dönerim ordan gece vakti hiç bilmiyorum, heralde ben de kurarım çadırı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Orphaned Land'e kalamayana acıyorum, canlı performansları şukela. Solistleri direk peygamber gibi adam, böyle bir din indi dese takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 deadwoll said: Orphaned Land izlenmez mi ya :P , RtN'de tanıdıydım hastaları oldum adamların. O kadar kalırsan ona da kal bence sonuçta 1 saat. Biraz geç çıksalar 2 saat kaybetceğin. 2 kere izledim zaten hehe. Yani bi 34543 kere daha izlerim orası ayrı da, işte onun sabahı var, boynu var vs. Kötü bi zamana denk gelmiş gibi. ama izlerim sanırım. yedi buçuk gibi çıkıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Son Orphaned Land konserinde burnunu kırdılar chastise'in. Oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 konserin yapılacağı alana ulaşım nası oluyo kadıköy taraflarından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xhunarion said: Son Orphaned Land konserinde burnunu kırdılar chastise'in. Oldu bu. Ben kırdım lan. Zheldin kafasına mütemadiyen çarparaktana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bilet durumlarindan haberiniz var mi arkadaslar tukenme gibi bi durum var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükenmeyi bilmem de, 10'undan sonra zam geliyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Final takvimleri konser zamanına denk gelen üniversitelerin satıcılarını bulun derim, ucuza satıyorlar. Ben mesela bizim okulda 50'ye buldum bugün yarın alacağım. (bkz. marmara üni. istanbul üni. etc.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hehe uyanık olmak lazım valla bu devirde, takdir ettim deadwoll seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Testament iptal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nasıl iptal olmus yahu ? yazmıo sitede bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oha :( testament nasıl iptal olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 geyik dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ulan benim o festivale gitme sebebin Testament, iptal ettilerse cidden yakarım Parkorman'ı edit: Bu arada Biletix'in ve Uni-Rock'ın ayrıca Testament'in sitelerinden kontrol ettim, iptal haberi yok, umarım olmaz da. Bu arada bunu sırf geyik olsun diye ortaya attıysanız davul olun emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Benim festivale gelme olayım %60 iptal oldu diyebilirim.Babam izin alabilirmiş o tarihe yazlığa gidecekmişiz toptan vs. vs. zamanlamaya göre artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Önceden araştırmış olan falan varsa Opeth için olası playlist'leri yazabilir mi acaba buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar