Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
ya Moribund Oblivion nasıldı?
arkadaşım o grupta çalio izleyemedim kaçırdım.
Biliyorum çoğu insan sevmio laf atio da, bi objektif yorum yapsın izleyenler =)

performanslari gayet iyiydi, yanniz bir 15-20 dakika kadar vokalist beyin amfisinde bulunan sorun yuzunden biraz kastilar.. en sonunda degi$tirdiler amfiyi.. sorasi hic fena degildi..

pe$inden gelen soul sacriface muthi$ti ve oncesindeki false in truth & black tooth'da harika performans sergilediler.

son olarak dark tranquillity ise bugune kadar izledigim en iyi performanslardan birisini sergiledi..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk abümlerden birşeyler çalmalarını istiyordum Opeth'in özellikle Orchid'den. Yinede güzeldi, konserde çalınan şarkıları daha çok seviyorum artık :=) Son albümden heir apparent favorimdi o çok güzel oldu. birde özenerek çaldı adamlar, çok garipti sanki tvden izliyormuşum gibi geldi. bide her konserde yaşadığım şansızlığı yaşadım yine biraz önce duran adam e.t nin kardeşi gibi o ne biçim boy ne biçim anatomi. o bölgeden kurtulana kadar keyfe keder oldu. yinede gidenler hiç pişman olmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

arch enemy, lamb of god, megadeth, katatonia felan falan isterim
hatebreed de güzel olurdu baya
hepsi gelsin işte ya

şaka maka çok pis içime doğdu seneye arch enemy'nin gelceği. Türkiye'de seveni çok diye düşünüyorum ben olsam gelirdim yani hm.

*arzular şelale*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...