Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

ya zaten metal..brutal modunda geziyor bizim metalcilerimiz her daim öfkeliler hep çok sertler.
festivalde ki gariplik metal festivalinden çok mükemmel gruplar getiren bir tatil köyü gibi olmasıydı havuz bozdu galiba ortamı ayı havuz şakası yapılınca falan metalcilik gidiyordu

metaltr deyu birgrup insan vardı çok lamer bi şekilde bu bölge bizim çadır kuramazsınız falan diyolardı

türk gruplarından pentegram malt bide minibüscüye benziyen solistleri olan grup iyidi
pentegram süperdi

opeth için yorum yapmıyorum.klavye çalan birini izleyerek orgazm olmayı tattım kanka olduk bide perle çok sevindirik oldum.
orphaned landi heralde 6. canlı izleyişim adamlar tanıyor artık bağırınca.gene süperlerdi türk dostu olmaları çok mutlu ediyor insanı.yebi bateristi pek beyenemedim mükemmel çalıyor lakin yaptığı hareketler hoş görünmüyor 3 kerede bageti düşürdü zaten

pentegramda çok süper eglendim

tastementi izleyemedim frp oynadık ondada uyuya kaldım karakterime yamyamlar tecavüz etmiş

3.gün vip bilekligini satmaya çalıstım herkes dt dinlemiyoruz ki falan dedi şaşırdım sonrasında 10 liraya okutup eve yol aldık

yiyecekler abartı pahalıydı ama çıkıp ayı gibi yemek yiyip tekrar dönme taktiği uyguladık şarap soktuk içeri içtik
havuzda çok eglendik

güzel bir festival geçirdik

ha zydarın çadır çok boktandı ekleyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Lidriel said:
abi çok eğlendim lan, vücut kaldırsa 3 gün daha olsun isterdim ama iflas ederdi boynum. bide son gün şu cüsseyle black tooth'un wall of deathine en önden girdim. resmen snipla rush yapmış gibi oldum. ama festivalde en çok eğlendiğim an o wall of deathti heralde.
summer rock fest te bile o kadar büyük wall of death olmamıştı, ilk girdiğim en büyüğü oldu en öndeydim vs çok eğlendim lan
LAAAAAAAAAN

seneye yapılacak bu arada arkadaş organizatörle konuşmuş, memnun kalmışlar festivalden.
hatta adamlar baya relax davrandı aslında.
giriş aramasını sıkı tutmadılar içki sokabilsin millet diye. Sonra insanlar 2 karıya kıza hava yapıcam diye görmemiş gibi yolun ortasında viski içmeye başladı boku çıktı o ortam bozuldu arama yapıp yol verdiler mecburen.
yemek fiyatları konusunda da ihale ile verilmiş standlar, organizasyonları yapanlarla alakası yok fiyatların. ihale yüksek fiyattan gitmiş bu arada.
zaten o konuda da rahatlardı. kapıdaki elemanlara paramız az dışarda yiyecez diyip geri çevrileni duymadım.

GÜVENLİK DENYOYDU ama.

hertarafım agrıo o wall of death yüzünden , vucudumda biyerlerlimi elledikçe yeni yeni morluklar cıkıyor ortaya :S

fakat genel olarak ben cok eglendim festivalde dt güzeldi , pentagram süperdi , orphaned land cok eglenecliydi , falan

vee

sürekli sorulağğr sorulağğğlarnn anlamı olğğmallııııı diye bitiriyorum sözümü fasd
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook'taki albümüm: http://www.facebook.com/album.php?aid=28841&l=05696&id=755057373
Opeth - Masters Apprentices' dan bir kuple video: http://www.facebook.com/video/video.php?v=18472927373
Ayrıca üşenmeyip blogumda 1.günkü alt gruplar hakkında bişeyler karaladım(opeth hakkında ayrıca yazacam da tembelim işte anca..), arada resimler ve bi tane de pogo videosu var: http://yavuzselimk.blogspot.com/2008/06/unirock-fest-2008.html

saygılar sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...