Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 meersem paticik üyesiymiş kız xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 farketmez ya yüzüne çok söyledim festivalde. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya zaten metal..brutal modunda geziyor bizim metalcilerimiz her daim öfkeliler hep çok sertler. festivalde ki gariplik metal festivalinden çok mükemmel gruplar getiren bir tatil köyü gibi olmasıydı havuz bozdu galiba ortamı ayı havuz şakası yapılınca falan metalcilik gidiyordu metaltr deyu birgrup insan vardı çok lamer bi şekilde bu bölge bizim çadır kuramazsınız falan diyolardı türk gruplarından pentegram malt bide minibüscüye benziyen solistleri olan grup iyidi pentegram süperdi opeth için yorum yapmıyorum.klavye çalan birini izleyerek orgazm olmayı tattım kanka olduk bide perle çok sevindirik oldum. orphaned landi heralde 6. canlı izleyişim adamlar tanıyor artık bağırınca.gene süperlerdi türk dostu olmaları çok mutlu ediyor insanı.yebi bateristi pek beyenemedim mükemmel çalıyor lakin yaptığı hareketler hoş görünmüyor 3 kerede bageti düşürdü zaten pentegramda çok süper eglendim tastementi izleyemedim frp oynadık ondada uyuya kaldım karakterime yamyamlar tecavüz etmiş 3.gün vip bilekligini satmaya çalıstım herkes dt dinlemiyoruz ki falan dedi şaşırdım sonrasında 10 liraya okutup eve yol aldık yiyecekler abartı pahalıydı ama çıkıp ayı gibi yemek yiyip tekrar dönme taktiği uyguladık şarap soktuk içeri içtik havuzda çok eglendik güzel bir festival geçirdik ha zydarın çadır çok boktandı ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Lidriel said: abi çok eğlendim lan, vücut kaldırsa 3 gün daha olsun isterdim ama iflas ederdi boynum. bide son gün şu cüsseyle black tooth'un wall of deathine en önden girdim. resmen snipla rush yapmış gibi oldum. ama festivalde en çok eğlendiğim an o wall of deathti heralde. summer rock fest te bile o kadar büyük wall of death olmamıştı, ilk girdiğim en büyüğü oldu en öndeydim vs çok eğlendim lan LAAAAAAAAAN seneye yapılacak bu arada arkadaş organizatörle konuşmuş, memnun kalmışlar festivalden. hatta adamlar baya relax davrandı aslında. giriş aramasını sıkı tutmadılar içki sokabilsin millet diye. Sonra insanlar 2 karıya kıza hava yapıcam diye görmemiş gibi yolun ortasında viski içmeye başladı boku çıktı o ortam bozuldu arama yapıp yol verdiler mecburen. yemek fiyatları konusunda da ihale ile verilmiş standlar, organizasyonları yapanlarla alakası yok fiyatların. ihale yüksek fiyattan gitmiş bu arada. zaten o konuda da rahatlardı. kapıdaki elemanlara paramız az dışarda yiyecez diyip geri çevrileni duymadım. GÜVENLİK DENYOYDU ama. hertarafım agrıo o wall of death yüzünden , vucudumda biyerlerlimi elledikçe yeni yeni morluklar cıkıyor ortaya :S fakat genel olarak ben cok eglendim festivalde dt güzeldi , pentagram süperdi , orphaned land cok eglenecliydi , falan vee sürekli sorulağğr sorulağğğlarnn anlamı olğğmallııııı diye bitiriyorum sözümü fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 festival hakkında çektiğiniz fotoğrafları atın bi yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Facebook'taki albümüm: http://www.facebook.com/album.php?aid=28841&l=05696&id=755057373 Opeth - Masters Apprentices' dan bir kuple video: http://www.facebook.com/video/video.php?v=18472927373 Ayrıca üşenmeyip blogumda 1.günkü alt gruplar hakkında bişeyler karaladım(opeth hakkında ayrıca yazacam da tembelim işte anca..), arada resimler ve bi tane de pogo videosu var: http://yavuzselimk.blogspot.com/2008/06/unirock-fest-2008.html saygılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 anam videoda kendimi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eheh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 arada mikaelin hessian peel feyki aklıma geliyor, pek üzülüyorum. çok sevindiydim şaşıraraktan. olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 burtonesk said: arada mikaelin hessian peel feyki aklıma geliyor, pek üzülüyorum. çok sevindiydim şaşıraraktan. olsun. evet ya aynen playlisti önceden biliodum. ona göre beklerken çalınca resmen zıpladım yerimde de . pis adam =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dimi abi dimi. önceden biliyosun ama heyecanlanıyosun. çalışıp da geleydiniz ibneler demek istedim o an opethe. ama olmaz tabii ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o kadar çıkardılar albümü 1 şarkı ile bıraktılar son albümden yakın zamanda gelsinler her şarkıyı çalsınlar live =) en çok heir apparent da coştum zaten. dierlerini zaten dinlemiştik hehe ha bi de serenity painted death =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beni playlistte en çok heyecanlandıran serenity painted death'ti. sonunda deliverance çalsalardı keşke. ya da çıkıp bi bonus yapsalardı, bis yapsalardı. 2 damnation çaldılar ne alaka lan! of. sinirliyim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Serenity painted death. <3 Ya adamlar best of yapmayacaklardı, ama ben bir gün deliverance olsun, the twilight is my robe, blackrose immortal çalsınlar istiyorum. Hatta bir konser bu üçünü çalıp gitsinler, yol veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mortis said: o kadar çıkardılar albümü 1 şarkı ile bıraktılar son albümden yakın zamanda gelsinler her şarkıyı çalsınlar live =) en çok heir apparent da coştum zaten. dierlerini zaten dinlemiştik hehe ha bi de serenity painted death =) (tu) SKELETAL WISH HUNTAAAAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 >:D said: pentegramda çok süper eglendim pentagram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 http://www.facebook.com/video/video.php?v=17802697053&subj=689352053 görebilir misiniz bilmiyorum hiç ama arkadaş opethe dolmuş tacizimizden bir kuple videoyu koymuş feysbuka. edit:linki düzelttim sanırım görebileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 haha evet izlenio =) bizim levent de yorum yapmış videoyay xP ayrıca @Ferrero: ben de çok uyuz oldum 2 damnation a ya, nedir damnation hocam nie konserde çaliosun o parçaları -.- tamam bi çal en kısasından. git bi de under the weeping moon tarzı eskilerden parça koy oraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 levent abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 eheh dev adam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abı bunun nesı rock festivali allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Cuce said: abı bunun nesı rock festivali allasen metal fest tamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Alt gruplar kamp alanındaki masalara gidip frp oynamak için konmuştu bence. Vicdan azabı hissetmeden oynayabilelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 burtonesk said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=17802697053&subj=689352053 görebilir misiniz bilmiyorum hiç ama arkadaş opethe dolmuş tacizimizden bir kuple videoyu koymuş feysbuka. edit:linki düzelttim sanırım görebileceksiniz. ahuah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Xhunarion said: Alt gruplar kamp alanındaki masalara gidip frp oynamak için konmuştu bence. Vicdan azabı hissetmeden oynayabilelim diye. yok abi sağlam alt gruplar mevcuttu. çekebilirsin azap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar