Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 HAHA evet tamam :) evet ya. ben serenity painted death'te çok sevinmiştim. keşke demon of the fall'u sona koysalardı. master's apprentices'de sevindirdi ama deliverance bekliyordum sonunda the drapery falls çaldılar. :( hatta ekşi sözlükte bir muhabbeti vardı, o yüzden daha da umutluydum. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2313429631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Drapery falls gayet iyi bir kapanış şarkısı. Deliverance çalsalardı millet "MOOARRR!!" moduna girerdi, gidemezdi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi çok eğlendim lan, vücut kaldırsa 3 gün daha olsun isterdim ama iflas ederdi boynum. bide son gün şu cüsseyle black tooth'un wall of deathine en önden girdim. resmen snipla rush yapmış gibi oldum. ama festivalde en çok eğlendiğim an o wall of deathti heralde. summer rock fest te bile o kadar büyük wall of death olmamıştı, ilk girdiğim en büyüğü oldu en öndeydim vs çok eğlendim lan LAAAAAAAAAN seneye yapılacak bu arada arkadaş organizatörle konuşmuş, memnun kalmışlar festivalden. hatta adamlar baya relax davrandı aslında. giriş aramasını sıkı tutmadılar içki sokabilsin millet diye. Sonra insanlar 2 karıya kıza hava yapıcam diye görmemiş gibi yolun ortasında viski içmeye başladı boku çıktı o ortam bozuldu arama yapıp yol verdiler mecburen. yemek fiyatları konusunda da ihale ile verilmiş standlar, organizasyonları yapanlarla alakası yok fiyatların. ihale yüksek fiyattan gitmiş bu arada. zaten o konuda da rahatlardı. kapıdaki elemanlara paramız az dışarda yiyecez diyip geri çevrileni duymadım. GÜVENLİK DENYOYDU ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 seneye de unirock'ın 2.senesinde arch enemy,megadeth,lamb of god headliner olcak diye haber çıksın valla olmucak şey değil artık ehe *arzular şelale* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Agalloch gelsin. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 soilwork ve amon amarth plöx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ilk iki gun iyiydi de sonra guvenlik bokunu cikartti olayin, baydi. fiyatlar yuzunden mecbur delikten cikip alkol yiyecek falan tasidik biz. ucuncu gun ama deligi bulmuslar galiba hatta attilar bi kac kisiyi biz oralardayken sahit olduk. gruplar genel olarak iyiydi en cok pentagramda gaza geldim ben, testament cikana kadar gebermistim zaten bi kismini oturarak izlemek zorunda kaldim hehe. opeth bence iyiydi gayet mest oldum :P dark tranquility yi izlemedim zaten pek haz etmem, guvenlik bayinca ciktik biz 3. gun aksama dogru. genel olarak grup performanslari iyiydi 1-2 amator grup haric. organizasyon olarak berbatti fiyatlar ve guvenlik gorevlilerinin devriye gezmesi falan baydi yani. bide simdi buranin .ina koyucaz falan diyen bi grup vardi cok komikti onlar, ama iyi caldilar pantera falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fiyatlar fail idi fakat son gece yapılan eylem de fail idi bence. tuvalet kağıdı ve prezervatif oldu heryer. komikti fakat faildı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 off okuldu sınavdı derken kaçırdım dt yi. geleceğini bile unutmuşum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ferrero said: haa bi ara burtonesk'i gördüm gibi oldu lakin emin olamadığım ve pekte muhabbetimiz olmadığı için "PATİ MİSİN?" diye bağıramadım. ahah aynen ya ben de sana aynı şeyleri yaşadım:D keşke şeyetseymişiz. sen sankim havuz satışı yazan yerin o civarda duvara yaslanmış vaziyette çimde oturuyordun gibi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 havuz satışı nerdeydi ya? sahne tarafının girişinde solda mıydı? orda opeth çıkışı oturmuştum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 evet aynen orasıydı ve opeth sonrasıydı=) neyse artık başka konserlerde selamlaşırız=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xhunarion said: Agalloch gelsin. :< (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ferrero said: havuz satışı nerdeydi ya? sahne tarafının girişinde solda mıydı? orda opeth çıkışı oturmuştum biraz. seni gördüm saçından ve yanındaki kızdan tanıdım, bize japon die yutturmaya çalıştıın =) o an ama nickini hatırlayamadım Ferrero olarak. Gelip yanına selam demedim eheh böle de bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.facebook.com/video/video.php?v=17978797604&oid=13778744138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bu metal tr denen topluluk kadar mal bi grup görmedim hayatımda, nasıl toplanabilmiş o kadar hırbo insan helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Salt metal olan insanlarda bariz bir kroluk oluyor bence. Genellemeyse genelleme arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Her şeyin radikali kroluk oluyor vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xhunarion said: Salt metal olan insanlarda bariz bir kroluk oluyor bence. Genellemeyse genelleme arkadaşım. aynen bunu konuşuoduk arkadaşla festivalde. resmen kroluk var bizim metalcilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Abi kimse gülmüyordu. Herkes "Olm.. ne metalim ya." modundaydı. Ben şahsen çok güldüm, komikti çünkü. Ve yanına kız arkadaşını alanlara eyvallah, ama bazıları cidden "I'm hittin' that" modunda gezdiriyordu yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mortis said: Ferrero said: havuz satışı nerdeydi ya? sahne tarafının girişinde solda mıydı? orda opeth çıkışı oturmuştum biraz. seni gördüm saçından ve yanındaki kızdan tanıdım, bize japon die yutturmaya çalıştıın =) o an ama nickini hatırlayamadım Ferrero olarak. Gelip yanına selam demedim eheh böle de bi insanım haha :) ya o kızla samimi falan değildim aslında, takıldı geldi. keşke gelseydin pati mati, ben tanırdım seni popo deseydin sdfsdf. :( neyse sen ve burtonesk'le görüşücez kesin artık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tamamdır kız senden hoşlanio yalnız söliim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yok ya. asd. kavga ettik zaten festival sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hahah nie be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya bütün festival boyunca geldi bizimle kalmaya fln. iyi dedim kabul ettik, elini bir boka atmadı, şöyle yapalım böyle yapın şeklinde emirler, tikky kaprisleri vs. pazartesi sabahı çadır toplamaya çalışıyoruz bu oturmuş kenardan şöyle yapın böyle yapın diyor. küfrü bastım en sonunda dayanamayıp. tartıştık biraz, gitti erkenden. cins bi tip. onu alan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar