prozzak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bu sistemin zevkine en iyi şu şekilde varabilirsiniz. Veyron a bu sistemi entegre edeceksiniz. Bir mekanın kapısına gelip bir açıkta bırakıp arabayı çıkıp kumanda ile kendimiz park edeceksiniz... Insanların gözüne sokmak diye buna denir hearlde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Selam, Ben 2006 ve 2007 model Lexus'larda bu var diye biliyordum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 prozzak said: Bu sistemin zevkine en iyi şu şekilde varabilirsiniz. Veyron a bu sistemi entegre edeceksiniz. Bir mekanın kapısına gelip bir açıkta bırakıp arabayı çıkıp kumanda ile kendimiz park edeceksiniz... Insanların gözüne sokmak diye buna denir hearlde:) veyron tek basına gırer zaten bunada pek gerek kalcagını sanmıyorum ama hayalıne destek acısından he tamam ole olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dieevil said: prozzak said: Bu sistemin zevkine en iyi şu şekilde varabilirsiniz. Veyron a bu sistemi entegre edeceksiniz. Bir mekanın kapısına gelip bir açıkta bırakıp arabayı çıkıp kumanda ile kendimiz park edeceksiniz... Insanların gözüne sokmak diye buna denir hearlde:) veyron tek basına gırer zaten bunada pek gerek kalcagını sanmıyorum ama hayalıne destek acısından he tamam ole olsun eyvalah çolk sagol destek oldugun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bugün izmit merkezde gördüm siyah bir q5. resimdekinden çok çok daha beğendim. harika arabaymış hakkaten. Fiyatı da 56k dan başlıyormuş. E iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 5 kişilik Q7 zaten =), adı üstünde Q5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 VW Toureg'i acayip andırıyo sanki. hatta kasarsak birazda cayenne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Syn said: 5 kişilik Q7 zaten =), adı üstünde Q5 q7 de 7 kişi oturabilio mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 arkada 2 tane katlanabilir koltuk var işte ama 5 kapı araç, 6. ve 7. koltuklara oturmak için bagajdan giriliyor sanırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 O bagajdaki 6. ve 7. koltuklar tamamen show için. Orada 12 yaşında çocuk bile rahat etmez. Hatta çocuğu direk koltuksuz bagaja atsan daha çok hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 pfft bu ne be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 MrMarvelous said: O bagajdaki 6. ve 7. koltuklar tamamen show için. Orada 12 yaşında çocuk bile rahat etmez. Hatta çocuğu direk koltuksuz bagaja atsan daha çok hoşuna gider. Dün bi q7 nin yanından geçerken dikkatli bi şekilde 6. ve 7.kişilerin nereye oturacagını anlamaya çalıştım. Çıkan sonuç: Q7 alıp 7 kişi oturmak isteyen ailelerin 2 çocugu ya üvey evlat veya besleme olabilecegi idi.. Landcruiser da bu yaz 7 kişi seyahat ettik ve arkanın sallanması haricinde gayet konforluydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar