Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi Q5

paramecium

Öne çıkan mesajlar

prozzak said:
Bu sistemin zevkine en iyi şu şekilde varabilirsiniz.

Veyron a bu sistemi entegre edeceksiniz. Bir mekanın kapısına gelip bir açıkta bırakıp arabayı çıkıp kumanda ile kendimiz park edeceksiniz... Insanların gözüne sokmak diye buna denir hearlde:)

veyron tek basına gırer zaten bunada pek gerek kalcagını sanmıyorum ama hayalıne destek acısından he tamam ole olsun
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:
prozzak said:
Bu sistemin zevkine en iyi şu şekilde varabilirsiniz.

Veyron a bu sistemi entegre edeceksiniz. Bir mekanın kapısına gelip bir açıkta bırakıp arabayı çıkıp kumanda ile kendimiz park edeceksiniz... Insanların gözüne sokmak diye buna denir hearlde:)

veyron tek basına gırer zaten bunada pek gerek kalcagını sanmıyorum ama hayalıne destek acısından he tamam ole olsun

eyvalah çolk sagol destek oldugun için
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
MrMarvelous said:
O bagajdaki 6. ve 7. koltuklar tamamen show için.

Orada 12 yaşında çocuk bile rahat etmez. Hatta çocuğu direk koltuksuz bagaja atsan daha çok hoşuna gider.

Dün bi q7 nin yanından geçerken dikkatli bi şekilde 6. ve 7.kişilerin nereye oturacagını anlamaya çalıştım. Çıkan sonuç: Q7 alıp 7 kişi oturmak isteyen ailelerin 2 çocugu ya üvey evlat veya besleme olabilecegi idi.. Landcruiser da bu yaz 7 kişi seyahat ettik ve arkanın sallanması haricinde gayet konforluydu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...