prozzak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bu sınıfı sevmedigime karar verdim ne freelander ne x3 ne q5 ne mercedes glk ( belki) gidipte tercih edecegim araçlar degil. fiyatlar 60binden başlar siz ancak adam akıllı olanını 70 80k eur o ya alırsınız. Şuanda b8 a4'ın 2.0tdi ini 60k euro dan filan alıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 tiguan icn vw bayilernn verdgi fiyat 35k euro civari su anda galeriler oyle ucuk fiyatlara gtrp satiolar. Q5 de q7den fark edlr seviyede ucuz olr obur turlu satamaz. Bnce bu sinif icin hem boyutlaryla hm fiyatiyla guzel bi araba olck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bu yukseltılmıs KARTAL lardanda ne anlarlar anlamadım gıttı. Kıc kadar araba sonucda adı jeep dıe alıyor kerızler ıste arac dar ınsanın ıcını boguyor resmen BWM , WV ınkıler ole en azından bununda farkı yoktur.bı dunyada para bayılmıyorlarmı allahım allahım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Vogue ile şu en büyük kasa Range Rover'lar kastediliyor sanırım. Yoksa tabiki Vogue bi donanım paketi gibi kullanılıyor 20k EUR farkla özel koltuklar fln geliyor. Range Rover Sport'lar ise HSE paketine kadar var Vogue yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben begendım, ama bir suv dan cok allroad andırıyor. ama freelander 2 bence cok daha iyi bir alternatif hem x3 hem buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Şu anda bu segmentte alınabilecek en iyi seçim bence de Freelander2. Motoru, sürüş özellikleri, donanımına karşın fiyatı göz önüne alındığında çok iyi. 65k euroya fullünü alıyorsun navigasyonlu terrain response lı falan... Tipi de gayet şık bence... Ama 2 seneye yeni X3 çıkacak. O zaman işler değişir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Şöylede bir videosu var arkadaşın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Bu arada q5 çinde üretilecekmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Selam, Çin Audi için çok büyük bir pazar. A6 ve A8 ile Q7 satışları oldukça iyi :D Bu video kopardı beni (deminki Q5 videosunda sonda linki vardı) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Abi süperdeçok yavaş yapıyor bizim çakal gençlere gelmez bu sistem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 aman bu nasıl bir teknoloji yaa. duymuştum bunu, ama hiç gerçek bir örneğini izlememiştim. şimdi türkiye ye geldiğini düşünsene bu arabanın :) "bak abi, düğmeye basıcam geliyo araba" inanılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Peki bir soru diyelimki problem oldu. Bu geri geri gireken yandaki arabaya dokundu. :) Şimdi polis suçu nasıl paylaştıracak. sonuç olarak diğer araba park halindeydi fakat senin arabanın kontrolude sende değildi yani park halindeki araçtan farkın yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 aletin her tarafından sensör fışkırıyor, arkadaki arabaya dokunacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Q7 den daha güzel görünüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben bir adimda sak diye girerim oraya kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 roket adam said: aletin her tarafından sensör fışkırıyor, arkadaki arabaya dokunacağını sanmam Abi elektornik bu bozulur bozulur :P Varsayım yapıyoruz! :) Yoksa bizim delikanlılar teknolojiyi beklemez zaten :) Kendileri parkeder. Adam basılı tutyor park için. Bas terket olsa belki iş yapar. Çekicen otoparka sonra basıcan tuşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 CoolRider said: Abi süperdeçok yavaş yapıyor bizim çakal gençlere gelmez bu sistem. :) bizim apaçi gençler ona çip takar şerefsizim el freni ile bile girer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 iyi fikir aslında şu VW2ye bizim gençlerden birde sanayide ki ustalarda gönder alsana o zaman "Forsprung!" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 tam ortalayamadı galiba para buna ne diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Selam, Ben ne insan evlatları gördüm ortalamış(!) şekilde park eden. Bu araç azıcık kaydırmış çok mu :P Yakında araca eklerler 'integrasyon yöntemiyle mesafe hesaplama sistemi' cort diye ortalama park yapar görürüz :D Bayanlar için süper bence. Hatta onların kullanımı bizim hayatımızı kolaylaştıracak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bayanlar o bosluga gırmek ıcın 8 arac ılerı gıder ıner dugmeye basar arac da epıc faıl olur kesın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 tamam 1 araclık yer oldu mu iyi guzel. 2 araclık yer oldu mu karısmıcak mı kafası bu aletin. o zaman da tam ortalarsa evlere şenlik, katil olur insanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 2 araçlık boş yer varsa mod seçeceksiniz: Bencil( 2 araçlık boşluga çapraz girecek) efendi ( 1 araçlık yere muntazam girecek) hırçın ( 1 araçllık yer bırakacak ama muntazam olmayacak) türk usulü düşünmeye devam.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 abi bir bu araç yandaki araçların düz olarak girmesine dayanıyorsa zaten kafadan fail olmuş. Kimi gelir çapraz koyar. Kimi gelir dik koyar. Birde bizim yol kenarlarına parketme alışkanlıklarımızı koyarsan bu aracın çalışması iin bayğ bir modifiye gerkiyor tr şartlarında. Bir kere kaldırıma çıkabilicekmi bu alet sahil yoluna ve stadlara gittiğinde :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 o kadar yeni bi olay da diil ki... 2002 den beri lexuslar da park edebiliyo böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar