Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi Q5

paramecium

Öne çıkan mesajlar

bu yukseltılmıs KARTAL lardanda ne anlarlar anlamadım gıttı. Kıc kadar araba sonucda adı jeep dıe alıyor kerızler ıste

arac dar ınsanın ıcını boguyor resmen BWM , WV ınkıler ole en azından bununda farkı yoktur.bı dunyada para bayılmıyorlarmı allahım allahım yanı
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda bu segmentte alınabilecek en iyi seçim bence de Freelander2.

Motoru, sürüş özellikleri, donanımına karşın fiyatı göz önüne alındığında çok iyi. 65k euroya fullünü alıyorsun navigasyonlu terrain response lı falan... Tipi de gayet şık bence...

Ama 2 seneye yeni X3 çıkacak. O zaman işler değişir =)
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
aletin her tarafından sensör fışkırıyor, arkadaki arabaya dokunacağını sanmam

Abi elektornik bu bozulur bozulur :P Varsayım yapıyoruz! :) Yoksa bizim delikanlılar teknolojiyi beklemez zaten :) Kendileri parkeder. Adam basılı tutyor park için. Bas terket olsa belki iş yapar. Çekicen otoparka sonra basıcan tuşuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben ne insan evlatları gördüm ortalamış(!) şekilde park eden. Bu araç azıcık kaydırmış çok mu :P

Yakında araca eklerler 'integrasyon yöntemiyle mesafe hesaplama sistemi' cort diye ortalama park yapar görürüz :D

Bayanlar için süper bence. Hatta onların kullanımı bizim hayatımızı kolaylaştıracak.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir bu araç yandaki araçların düz olarak girmesine dayanıyorsa zaten kafadan fail olmuş. Kimi gelir çapraz koyar. Kimi gelir dik koyar. Birde bizim yol kenarlarına parketme alışkanlıklarımızı koyarsan bu aracın çalışması iin bayğ bir modifiye gerkiyor tr şartlarında. Bir kere kaldırıma çıkabilicekmi bu alet sahil yoluna ve stadlara gittiğinde :P :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...