Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tadashi ye ben de dün baktım ama torrent seedleri ya yok ya da ölü nedendir anlamadım siz direk down. mı yapıyorsunuz çekerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 8. bölümün bile 167 Seedi var naptın abi sen doğru şeyi aradığına emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Zaten 8. bolume kadar çektim ama soyle bi durum var dattebayo ya girince naruto shippuuden nin bu haftaki torrent linkinde soul eaterın izlemediğim bi bölümü mevcut.Anidb girdiğimde ise 10. bölüme kadar release edilmiş olarak gözüküyor ama torrentte 9 ve 10 u bulamıyorum bu iki bölümü izleyebileniniz var mı diyorum aramızdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yaw TT ye girip tadasi soul 08 yazsan gelir Tadashi - Soul Eater 08 720p Tadashi - Soul Eater 09 720p Tadashi - Soul Eater 10 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Büyüksün +rep =P ama sole bişi var ben neden bulamadım :S =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Belkide torrent sitesi olarak hala mininova falan kullanıyorsundur ? o_0 http://www.tokyotosho.com/ Her türlü anime ile alakalı torrentler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İtiraf ediyorum sayın hakim -evet miniova ya da isohunt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Dattebayo saolsun Naruto Shippuuden 63 diye Soul Eater kakalayınca biraz izlemiş oldum. Bundan öncesinde hep o Shaman King benzeri çizimleri yüzünden kaçınıyodum. Da, dediğim gibi biraz izleyince aslında pek de fena bi anime diilmiş gibi geldi. Özellikle, genel olarak animelerde hikayenin işlenişine yapılan göndermeler başarılı. Mesela Adamın biri birine saldırıyo mu bi şey yapıyo, o sırada düşman bunun sabit tuttuğu zincirlere vuruyo. Arkadan ana karakterlerden biri şöle diyo: merak etme o zincirleri kıramaz çünkü sonuçta bi "minor" karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Lol. Dattebayo troll sub yapmış o zaman. Öyle birşey yok çünkü :> Rumbel Soul Eater - 06 v2 720p Rumbel - Soul Eater - 07 v2 720p Rumbel Soul Eater - 09 720p 8. Bölümün 720p si de yoldaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahanda Rumbel - Soul Eater - 08 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 euheuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Şahane olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Rumbel - Soul Eater - 10 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kaede sen uyumazmısın lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yok erken kalkıyorum sadece sıcaktan >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahahah daha 3. dakikadayım ama ölümcül fma rip off var ahuahahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 güzel bölümdü keşke soul'un konusu daha hızlı ilerlese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 chopstick lol. Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bir sonraki bölümde dah afazla kidd görme dileği ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 onu bunu bilmem demoneye blackstar dan sonraki favori karakterim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Rumbel - Soul Eater 11 720p Unutmuşum link vermeyi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ahaha 14. bölüm öldürdü gülmekten. Neden her shounen senin gibi olamıyor Soul Eater ? Neden her filler seninkiler gibi güzel olamıyor ? Ayrıca yeni ED çok tatlı olmuş. Bleachin alternatif pseudo-punk havasına güzel derdik, Soul Eater beşe katladı bu ED ile. http://img89.imageshack.us/img89/4586/vlcsnap495773ey4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 son bölüm çok güzeldi,bayağa bi güldüm:D.Haftaya kid action görücez herhalde.Oda süperde,ben daha çok black star fanıyım:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 güzeldi 14. Ama asıl güzel olan olaylar 15te başlıyor. gidim birde daugther of twenty face i izleyeyim. pumpkin, pumpumpkin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 so bolum, cok guldum. devam devam., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar