Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soul Eater

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Zaten 8. bolume kadar çektim ama soyle bi durum var dattebayo ya girince naruto shippuuden nin bu haftaki torrent linkinde soul eaterın izlemediğim bi bölümü mevcut.Anidb girdiğimde ise 10. bölüme kadar release edilmiş olarak gözüküyor ama torrentte 9 ve 10 u bulamıyorum bu iki bölümü izleyebileniniz var mı diyorum aramızdan?
Sosyal ağlarda paylaş

Dattebayo saolsun Naruto Shippuuden 63 diye Soul Eater kakalayınca biraz izlemiş oldum. Bundan öncesinde hep o Shaman King benzeri çizimleri yüzünden kaçınıyodum.
Da, dediğim gibi biraz izleyince aslında pek de fena bi anime diilmiş gibi geldi. Özellikle, genel olarak animelerde hikayenin işlenişine yapılan göndermeler başarılı.

Mesela

Adamın biri birine saldırıyo mu bi şey yapıyo, o sırada düşman bunun sabit tuttuğu zincirlere vuruyo. Arkadan ana karakterlerden biri şöle diyo: merak etme o zincirleri kıramaz çünkü sonuçta bi "minor" karakter.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ahaha 14. bölüm öldürdü gülmekten. Neden her shounen senin gibi olamıyor Soul Eater ? Neden her filler seninkiler gibi güzel olamıyor ?

Ayrıca yeni ED çok tatlı olmuş. Bleachin alternatif pseudo-punk havasına güzel derdik, Soul Eater beşe katladı bu ED ile.

http://img89.imageshack.us/img89/4586/vlcsnap495773ey4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...